#

Liikunta

Ajankohtaista

Liikuntatoimi Facebookissa
Tapahtumista, latujen tilanteesta ja poikkeuksista ryhmien kokoontumisiin tiedotetaan
Kangasniemen liikuntatoimen Facebook-sivuilla.
Sivun tiedotteita voit lukea, vaikka et ole kirjautunut Facebookin käyttäjä.

Liikuntapaikkojen vakiovuorohaku

Liikuntapaikkojen vakiovuoroa voit hakea sähköisesti tai paperisella lomakkeella. Lomake löytyy kunnantalon asiointipisteestä. Sähköisen hakemuksen kaudelle 2022–2023 voit tehdä alla olevan linkin kautta 26.6.2022 mennessä.

SÄHKÖINEN LIIKUNTAPAIKKOJEN VAKIOVUOROHAKEMUS

Kunnantalon kuntosalin reaaliaikainen kävijämäärä

Kunnantalon kuntosalin alaoven ulkopuolella on kosketusnäyttö (tablettitietokone). Syöttämällä nimimerkin ja vähintään kolme (3) merkkiä pitkän salasanan sinun nimimerkkisi tulee näkyviin kuntosalin näyttöön. Tästä kirjautumisesta tulee myös pelkästään numerolla ilmoitettava luku alla olevan linkin taakse.

Tällä palvelulla haluamme tuoda kuntalaisille ilmi juuri senhetkisen (reaaliaikaisen) kuntosalin käyttäjämäärän. Tuolloin käyttäjä pystyy tarkastamaan kuntosalilla harjoittelevien määrän ennen lähtöään kuntosalille. Kaikkien vain täytyy muistaa kirjata itsensä sisään tullessaan harjoittelemaan ja vastaavasti kirjata ulos lähtiessään pois salilta.

Tässä linkki kuntosalin reaaliaikaiseen kävijämäärään

Yleisö- ja vakiokäyttövuorojen poikkeukset

Kilpailujen, otteluiden ja tapahtumien aikana ei ole yleisö- ja vakiokäyttövuoroja.

Varmimman tiedon tapahtumista saa soittamalla Kangasniemen kunnan liikuntapaikkahoitajille numeroon 0400 575 682 tai sähköisestä tilavarausjärjestelmästä. Jos huomaat puutteen tai väärän tiedon tilanvarausjärjestelmässä, ilmoitathan siitä!

Urheiluseurat ilmoittavat harjoituksista, otteluista ja vuoroista omilla kotisivuillaan. Järjestöt-sivulta löytyvät alueellaame toimivien seurojen ja yhdistysten yhteystiedot ja kotisivulinkit kohdasta Liikunta / urheilu.

Tulossa olevat turnaukset

Tehomet Areenalla pelattavat jääkiekko-ottelut löytyvät Suomen Jääkiekkoliiton tilastopalvelusta.

Lipas - liikuntapaikka.fi

Lipas – suomalaisten liikuntapaikkojen tietopankista löydät tietoa
myös Kangasniemen liikuntapaikoista!

Uutiset

14.9.2022

Uusi maastopyörä- ja patikointireitistö Kangasniemelle

Vaimosniemi-Reinikkalan maastopyörä- ja patikointireitistö kulkee ympäristöltään ja korkeuseroltaan vaihtelevassa maastossa: reitti menee sekametsässä, poiketen peltojen

29.11.2021

TIEDOTE 29.11.2021: Tehomet Areena

Jäähallilla vikaantui perjantaina kylmäkoneisto. Laitteisto toimii vajaateholla ja tästä syystä kenttää ei voi jäädyttää normaalilla

6.10.2021

Kuntosalin kulkukortit vaihtuvat asteittain uuteen järjestelmään

Kunnantalon kuntosalin ovien uusi kulkujärjestelmä on nyt käytössä. Ovet avautuvat vanhojen Kulkurikorttien lisäksi älylukolla, joka

Liikuntatoimi Facebookissa (ei vaadi kirjautumista Facebookiin!)

Otteluyleisöä

Latukone