#

Liikunta

Ajankohtaista

Kunnantalon kuntosalin reaaliaikainen kävijämäärä

Kunnantalon kuntosalin alaoven ulkopuolella on kosketusnäyttö (tablettitietokone). Syöttämällä nimimerkin ja vähintään kolme (3) merkkiä pitkän salasanan sinun nimimerkkisi tulee näkyviin kuntosalin näyttöön. Tästä kirjautumisesta tulee myös pelkästään numerolla ilmoitettava luku alla olevan linkin taakse.

Tällä palvelulla haluamme tuoda kuntalaisille ilmi juuri senhetkisen (reaaliaikaisen) kuntosalin käyttäjämäärän. Tuolloin käyttäjä pystyy tarkastamaan kuntosalilla harjoittelevien määrän ennen lähtöään kuntosalille. Kaikkien vain täytyy muistaa kirjata itsensä sisään tullessaan harjoittelemaan ja vastaavasti kirjata ulos lähtiessään pois salilta.

Tässä linkki kuntosalin reaaliaikaiseen kävijämäärään

Liikuntapaikkojen vakiovuorohaku

Liikuntapaikkojen vakiovuoroa voit hakea sähköisesti tai paperisella lomakkeella. Lomake löytyy kunnantalon aulan infopisteen tiskiltä. Sähköisen hakemuksen voit tehdä alla olevan linkin kautta.

SÄHKÖINEN LIIKUNTAPAIKKOJEN VAKIOVUOROHAKEMUS

Yleisö- ja vakiokäyttövuorojen poikkeukset

Kilpailujen, otteluiden ja tapahtumien aikana ei ole yleisö- ja vakiokäyttövuoroja.

Varmimman tiedon tapahtumista saa soittamalla Kangasniemen kunnan liikuntapaikkahoitajille numeroon 0400 575 682 tai sähköisestä tilavarausjärjestelmästä. Jos huomaat puutteen tai väärän tiedon tilanvarausjärjestelmässä, ilmoitathan siitä!

Urheiluseurat ilmoittavat harjoituksista, otteluista ja vuoroista omilla kotisivuillaan. Järjestöt-sivulta löytyvät alueellaame toimivien seurojen ja yhdistysten yhteystiedot ja kotisivulinkit kohdasta Liikunta / urheilu.

Liikuntatoimi Facebookissa

Liikuntatoimi Facebookissa

Tapahtumista tiedotetaan Kangasniemen liikuntatoimen Facebook-sivuilla
– tervetuloa seuraamaan!

Tulossa olevat turnaukset

Tehomet Areenalla pelattavat jääkiekko-ottelut löytyvät Suomen Jääkiekkoliiton tilastopalvelusta.

Lipas - liikuntapaikka.fi

Lipas – suomalaisten liikuntapaikkojen tietopankista löydät tietoa
myös Kangasniemen liikuntapaikoista!

Uutiset

29.11.2021

TIEDOTE 29.11.2021: Tehomet Areena

Jäähallilla vikaantui perjantaina kylmäkoneisto. Laitteisto toimii vajaateholla ja tästä syystä kenttää ei voi jäädyttää normaalilla

6.10.2021

Kuntosalin kulkukortit vaihtuvat asteittain uuteen järjestelmään

Kunnantalon kuntosalin ovien uusi kulkujärjestelmä on nyt käytössä. Ovet avautuvat vanhojen Kulkurikorttien lisäksi älylukolla, joka

1.6.2021

Kunnantalon kuntosalin remontti jatkuu

Kunnantalon kuntosali avataan remontin jälkeen, valitettavasti aikataulu on siirtynyt niin, että kuntosali päästään avaamaan aikaisintaan

Otteluyleisöä

Latukone