#

Opetus

Puulan seutuopisto

Puulan seutuopisto on Joutsan, Kangasniemen ja Toivakan kuntien alueella toimiva kansalaisopisto, joka tarjoaa mahdollisuuksia elinikäiseen itsensä kehittämiseen ja oppimiseen, sekä lisää kuntien asukkaiden viihtyvyyttä tarjoamalla mahdollisuuksia sosiaalisten kontaktien luomiseen.

Opistossa voi opiskella hyvin monipuolisesti. Opetustarjonnassa huomioidaan opiskelijoiden toiveet. Opiskelijoiksi ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin myös muilta paikkakunnilta.

Taiteen perusopetus

Puulan seutuopisto järjestää Kangasniemellä taiteen perusopetuksen yleisen opetussuunnitelman mukaista opetusta käsityössä ja kuvataiteessa. Opetukseen voivat osallistua niin lapset, nuoret kuin aikuisetkin.

Käsityöpainotteinen taidekoulu on 7–16-vuotiaiden lasten ja nuorten oma taiteen perusopetuksen opiskelupaikka, jossa opitaan visuaalista ilmaisua ja muotoilua. Opetuksen tavoitteena on tutustuttaa oppilas eri tekniikoihin ja materiaaleihin kuvallisen ilmaisun, käsityön ja muotoilun avulla.

Aikuisten taiteen perusopetuksen tehtävänä on antaa opiskelijoille laaja kokonaisnäkemys visuaalisista taiteista, joihin kuuluvat mm. käsityö ja kuvataide. Opetus on tarkoitettu yli 16-vuotiaille opiskelijoille, yläikärajaa ei ole.

Lue lisää Puulan seutuopiston sivuilta: Taiteen perusopetus

Yhteystiedot

Rehtori Markku Tyni
puh. 040 653 3165
rehtori@puulanseutuopisto.fi

Opistosihteeri Kaija Koskinen
puh. 040 743 4811
kaija.koskinen@puulanseutuopisto.fi

Toimistosihteeri Paula Lavia
puh. 040 358 0011
toimistosihteeri@puulanseutuopisto.fi

Puulan seutuopiston verkkosivut