#

Kulttuuri

Kulttuuri

Kangasniemi tunnetaan monista tapahtumistaan ja vilkkaasta järjestötoiminnasta. Kangasniemellä tapahtuu ympäri vuoden. Meillä on runsas konserttitarjonta, jota täydentävät kesäisin Kangasniemen Musiikkiviikot. Kunnantalon aulassa on vaihtuvia taide- ja käsityönäyttelyjä. Paikallishistoriaan pääset tutustumaan museoissamme.

Kulttuuripolku

Kangasniemen kulttuuripolulla tunnet historian elävästi. Puistot ja vanhat rakennukset kertovat entisajan elämästä, kauniit muistomerkit muistuttavat Kangasniemen suurmiehistä ja -naisista. Reitti kulkee keskustan lisäksi Lapassalmen upeissa järvimaisemissa.

Kulttuuritoimi on osa kunnan vapaa-aikapalveluja. Järjestämme tapahtumia yksin ja yhteistyössä eri tahojen kanssa. Kulttuuritoimen tehtäviin kuuluu myös edellytysten luominen kulttuuritoiminnalle; kulttuurin ja taiteen harrastamisen ja harjoittamisen tukeminen ja perinteen vaaliminen.

Musiikkiviikot
Musiikkikurssin päätöskonsertti
Taiteilija Taina Pietilä

11.2.2022

Kysely Kangasniemen kulttuuri- ja kotiseututyön tukemisesta

Kangasniemen kunta on hakenut ja saanut valtiokonttorilta kuolinpesän varoja käytettäväksi kulttuuri- ja kotiseututyöhön. Varoja on

22.10.2021

Ikäihmisten viriketupa avautuu maanantaina 25.10.2021

Ikäihmisten viriketupa aloittaa toimintansa. Kokoontumiset maanantaisin ja keskiviikkoisin sekä kuukauden ensimmäisenä perjantaina klo 14–16 Toimintakeskus

Yhteystiedot

Irene Spännäri

kulttuurisihteeri

040 596 4692 irene.spannari@kangasniemi.fi

Sähkökitaran soittaja

Tapahtuma puistossa

Kangasniemen kansallispuku
Kangasniemen kansallispuku