#

Kirjasto

Verkkokirjasto

Verkkokirjastoon pääset alla olevan linkin kautta:

https://kangasniemi.verkkokirjasto.fi/web/arena

Kirjaston verkkohaun kautta voit etsiä haluamaasi aineistoa kirjaston tietokannasta. Verkkokirjastossa voit uusia lainojasi ja tehdä varauksia. Tämä edellyttää kirjautumista, johon tarvitset kirjastokortin ja pin-koodin. Pin-koodi tallennetaan asiakkaan tietoihin kirjastossa.

Halutessasi voit tallettaa Omiin tietoihisi lainaushistoriasi. Kirjaudu sisään verkkokirjastoon tunnuksillasi, jotka saat kirjastosta. Mene kohtaan Omat tiedot-Omat tietoni ja laita täppä kohtaan Salli lainaushistorian kerääminen.

Jos haluat saada näkyviin alaikäisen huollettavan lainat verkkokirjaston kautta, on huollettavan kirjastokortille oltava myös tallennettuna pin-koodi. Pin-koodi tallennetaan kirjastossa jos sitä ei vielä ole tallennettu. Huoltajan ei tarvitse tietää huollettavan pin-koodia, ohjelma sisäisesti vaatii, että myös huollettavan pin-koodi on oltava tallennettuna. Huollettavan lainat näkyvät, kun valitset ”Lainani” – valitse kortti -> klikkaa valikosta oikea kortti. Tällöin lainat tulevat näkyviin ruudulle.

Yhteystiedot

Kangasniemen kirjasto
Kansis-keskuksessa

Osoite
Kankaistentie 5

51200 KANGASNIEMI
Kansis-keskus

Palveluajat

2.1.2024 alkaen toistaiseksi

maanantai – perjantai 10.00 – 18.00