#

Varhaiskasvatus

Vuorohoito

Kangasniemellä ilta- ja viikonloppuhoito järjestetään Kalliolan päiväkodissa. Vuorohoito on tarkoitettu huoltajien vuorotyöstä johtuviin tarpeisiin. Lapsella on oikeus vuorohoitoon (eli ilta-, yö- ja viikonloppuhoitoon) vain, jos molemmat huoltajat ovat työn tai opiskelun takia esteellisiä hoitamaan lasta / lapsia. Iltahoidoksi katsotaan hoitoaika, joka jatkuu klo 17.00 jälkeen.

Vuorohoitoon ei ole subjektiivista oikeutta. Vuorohoitoa EI voi käyttää perheen vapaa-ajan menoihin.

Kangasniemellä ei ole ollut tarvetta järjestää yöhoitoa.

Haasteena vuorohoitopäiväkodissa on henkilökunnan määrän oikea mitoittaminen suhteessa lasten lukumäärään. Onkin erittäin tärkeää, että lapsen hoitoajat on ilmoitettu riittävän ajoissa päiväkotiin (edellisen viikon maanantaihin klo 9.00 mennessä). Lasten hyvän ja turvallisen varhaiskasvatuksen edellytys on, että heitä on hoitamassa riittävä määrä aikuisia. Henkilökunnan määrä ja työvuorot suunnitellaan huoltajien ilmoittamien hoitoaikojen pohjalta.

Ne esikoululaiset ja koululaiset, jotka tarvitsevat aamuhoitoa, ovat Kalliolan päiväkodissa Revontulien ryhmässä n. klo 7.15 asti. Esikoululaisten ja koululaisten ilta- ja viikonloppuhoito järjestetään tarvittaessa Kalliolan päiväkodissa.

Toimi näin:
Hae vuorohoitopaikkaa eDaisy-palvelussa: https://kangasniemi.daisynet.fi/eDaisy/
Valitse ”Varhaiskasvatushakemus

eDaisy
Kalliolan päiväkoti

Kalliolan päiväkoti

Poutapilvet

040 723 4869

Kalliolan päiväkoti

Sateenkaaret

040 356 4259

Eeva Blomberg

varhaiskasvatuksen johtaja

040 866 9925 eeva.blomberg@kangasniemi.fi

Riitta Tiusanen

päiväkodin johtaja

040 649 5199 riitta.tiusanen@kangasniemi.fi