#

Liikunta

Frisbeegolf ja golf

Frisbeegolf

Frisbeegolf on peli, jota voivat harrastaa kaikki ikään tai sukupuoleen katsomatta. Frisbeegolfin periaate on samanlainen kuin normaalissa golfissa.

Frisbeegolfissa käytetään pallon ja mailojen sijasta muovisia frisbeitä, joita on erikokoisia ja -painoisia. Normaalin golfin reiän korvaa frisbeegolfissa maalikori. Peliajatus on, että vähimmällä määrällä heittoja radan suorittanut pelaaja on voittaja.

Kangasniemen 18-väyläinen rata sijaitsee Hiihtäjäntien päässä ja mukailee urheilukeskuksen valaistua kuntorataa.

Ratakartta

Väyläopasteet

Frisbeegolfradan kävijälaskuri

Kangasniemen frisbeegolfradalla on kävijälaskuri, mikä laskee pelattujen kierrosten määrän. Laskuri on sijoitettu kahden väylän väliselle siirtymälle niin, että kierroksen aikana laskurin sensoreiden editse tullaan kulkemaan. Alla linkit eri ajanjaksojen kävijämääriin frisbeegolfradalla.

Livelaskuri tämän päivän osalta

Live viimeiset 60 minuuttia

Tunneittain tänään

Tunneittain eilen

Viimeiset 7 päivää tunneittain

Viimeiset 31 päivää

Viimeiset 3kk / viikko

Golf

Kangasniemellä on 9-reikäinen golfrata kahden järven, Puulan ja Malloksen välisellä alueella. PuulaGolfia on tituleerattu Suomen parhaaksi Ysiksi.
Kentän 18-reiän par on 72 ja se on pituudeltaan valkoisilta 6050 metriä, keltaisilta 5784 metriä, sinisiltä 5350 metriä ja punaisilta 5126 metriä. Korkeuseroja väylillä on noin 30 metriä.

Lisätietoja: PuulaGolf

Lisätietoja frisbeegolfista

Frisbeegolfin lajiliiton sivut

Kalle Manninen

kunnaninsinööri

040 7769 136 kalle.manninen@kangasniemi.fi

Markus Brandt

liikuntasihteeri

040 586 1887 markus.brandt@kangasniemi.fi

Golf