#

Kirjasto

Lapset ja nuoret

Nähdään kirjastossa!

Kevätlukukaudella 2021 emme valitettavasti voi koronapandemian vuoksi pitää satutuokioita emmekä kouluille kirjastotunteja normaaliin tapaan. Pyrimme toteuttamaan satutuokiot ja kirjavinkkaukset etätuokioina digitaalisesti. Lukukoira Tahti on myös tauolla.

Kangasniemen kirjastossa on tarjolla paljon mukavaa tekemistä! Sukella tarinoiden ja seikkailujen maailmaan – kirjahyllyt pursuavat kiinnostavia kirjoja, pidätpä sitten saduista, kuvakirjoista, pitkistä romaaneista tai sarjakuvista tai tietokirjoista. Omalla kirjastokortillasi saat kotiin lainaksi mukavaa luettavaa.

Kirjastossa voit viettää aikaa paitsi lukemalla myös pelaamalla konsoli- tai lautapelejä. Käytössäsi on myös tietokoneita. Voit tulla lukemaan ääneen lukukoira Tahtille. Pienemmät lapset voivat osallistua satutunneille.

Kirjaston Niilo-nalle
Niilo Nalle on mukana satutunneilla ja koulujen kirjavinkkaustunneilla.

Koulu ja kirjasto tekevät tiivistä yhteistyötä. Koulussa voidaan suorittaa lukudiplomeja sekä lukea luokan kanssa yhteisiä sarjakirjoja. Oppilaat ovat tervetulleita kirjastoon tutustumaan kirjaston käyttöön sekä opiskelemaan. Kirjasto toimittaa kyläkouluille luettavaa kuukausittain. Kirjaston kirjavinkkarit suosittelevat mielellään oppilaille kirjoja – moni innostuu tarttumaan kirjaan, kun saa vinkin kiinnostavasta kirjasta!

Lue lisää kirjaston lasten ja nuorten palveluista näiltä sivuilta!