#

Kirjasto

Ajankohtaiset tapahtumat ja viikkovinkit

KIRJASTO ON SULJETTU 17.3. ALKAEN TOISTAISEKSI

Kirjaston oma tiedote koronaan liittyen

Kannustamme asiakkaitamme tutustumaan kirjastomme e-aineistoihin Biblioon ja Viddlaan. Jos tarvitset ohjeistusta näiden palveluiden käyttöönotossa, olethan yhteydessä sähkäpostitse tai puhelimitse: ulla.siiskonen@kangasniemi.fi tai 040 678 3005.

Viikkovinkit, viikko 15

Morsiusmalja-kirjan kansikuva

Havaste, Paula: Morsiusmalja

Majataloa pitävien Viljan ja Villemin luokse muuttaa raskaana oleva nuori nainen. Aive on häpäisty ja hän pelkää miehiä, mutta talon arkiset työt ja kaunis virolainen luonto auttavat toipumisessa.

1794: elävien haudasta -kirjan kansikuva

Natt och Dag, Niklas: 1794 – elävien haudasta

Pahuus ei ole jättänyt 1700-luvun lopun Tukholmaa. Nuori nainen löytyy hääpäivänään kuoliaaksi raadeltuna. Sanotaan että susilauma on hyökännyt. Ruotsinsalmen taistelun veteraani Mickel Cardell on ainoa, joka voi auttaa leskeä ja naisen omaisia.

Veljekset gallén -kirjan kansikuva

Puustinen, Viljami: Veljekset Gallén

Vuosisadanvaihteen tulisielut. Unosta piti tulla viulisti, mutta hän ajautui häpeälliseen konkurssiin ja myrskyisään avioliittoon. Akselista tuli taiteilija, joka loi ikonisen suomalaiskansallisen kuvaston vaimonsa tukemana.

Sydän murskana-kirjan kansikuva

Luhtanen, Sari: Sydän murskana

Täräyttävän rehellinen ja hauska sarja kaikille, joiden elämä ei todellakaan ole vaahtokarkkia. Jatkoa nuortenkirjalle Isadella – Sydän kylmänä.

Takaisin ylös