#

Kirjasto

Ajankohtaiset tapahtumat ja viikkovinkit

Viikkovinkit, viikko 4

Kadonneiden tavaroiden vartija -kirjan kansikuva

Hogan, Ruth: Kadonneiden tavaroiden vartija

Padua on ruusupuutarhan ympäröimä uinuva talo Lontoossa. Sen omistaa iäkäs kirjailija Anthony Peardew, joka kaipaa yhä vuosikymmeniä sitten menettämäänsä morsiantaan. Kirjailijan apuna työskentelee nelikymppinen Laura, joka rankan eron jälkeen pakenee ihmissuhteiden haavoittavuutta Paduan ruusuntuoksuisiin huoneisiin ja pysähtyneeseen aikaan.

Näen sinut -kirjan kansikuva

Jungstedt, Mari: Näen sinut

Turistikausi on ohi Lilla Karlsössä. Lempeä syyskuun aurinko ja lämmin meri houkuttelevat opiskelijajoukon viettämään viikonloppua karulla ja kaukaisella saarella. Frida torkahtaa kuumassa auringonpaisteessa, ja kun hän herää, hän huomaa kauhukseen, että kaikki hänen ystävänsä makaavat kuolleina hänen ympärillään. Komisario Anders Knutas saa tutkittavakseen karmaisevan joukkomurhan.

Henry Hedman -kirjan kansikuva

Hedman, Sanna: Henry Hedman: Kärrynpyörä, taivas ja maa

Silloin kun pääväestöön kuuluva nainen kirjoittaa elämäkertaa romanimiehestä, on odotettavissa jotain ainutkertaista. Monitaitaja Henry Hedmanin elämä ja vaikutus ovat tapahtumien rikkautta. Hedman tunnetaan merkittävästä urastaan niin musiikki-, kielitiede- kuin opetusalallakin.

Lasten suuret kysymykset -kirjan kansikuva

Lasten suuret kysymykset

Miksi pitää käydä koulua? Mitä on rohkeus? Miksi en saa napostella? Mitä on olemassaolo?

Monet asiat askarruttavat lasten mieltä. Mukaansa tempaava kirja vastaa 280 lasten ja nuorten esittämään kysymykseen.

Takaisin ylös