TULEVAA OHJELMISTOA 2017

Kunnantalon Kangasniemi-sali, Otto Mannisen tie 2
Muutokset mahdollisia, liput 8 € ,   3D –elokuvissa 10 €
 
Elokuvat ovat lomalla kesä-elokuussa   ja näytökset jatkuvat syyskuussa.
Kesällä Kangasniemellä on   runsaasti erilaisia  tapahtumia, tervetuloa mukaan!

Lisätiedot kangasniemi.fi

pe 5.5. klo 19
la 6.5. klo 19
K12/9, kesto 1 h 51 min, 
 liput 8€
A UNITED KINGDOM
Lajityyppi: Draama, romantiikka, elämäkerta
Ohjaaja: Amma Asante
Pääosissa: Rosamund Pike, David Oyelowo, Jack Davenport, Tom Felton, Laura Carmichael, Jack Lowden, Nicholas Lyndhurst Sisko maanittelee vastahakoisen Ruthin (Rosamund Pike) mukaansa juhliin. Savuisessa, jazz-musiikin täyttämässä huoneessa Ruth huomaa salskean lakiopiskelijan, Seretse Khaman (David Oyelowo). Sisko esittelee nuoret toisilleen. Kipinät lentelevät, kun Ruth ja Seretse juttelevat, tanssivat ja rakastuvat. Nuorten suhde ei kuitenkaan ole ongelmaton. Sen lisäksi, että 1940-luvun Lontoossa tummaihoisen miehen ja valkoihoisen naisen romanssi herättää pahennusta, Seretseä painaa raskas vastuu: nuorukainen on Betsuanamaan (nyk. Botswanan) kruununprinssi. Asiat mutkistuvat, kun hallitsijan velvollisuudet kutsuvat Seretseä. Vanhempien ja valtioiden vastustuksesta huolimatta nuoret päättävät kuunnella sydäntään ja menevät naimisiin. Avioliitto johtaa kansainväliseen selkkaukseen. Amma Asanten ohjaama A UNITED KINGDOM perustuu tositapahtumiin.
http://www.finnkino.fi/Event/302138/la 13.5. klo 17
su 14.5. klo 15
S, kesto 1 h 6 min,
liput 8€
BAMSE JA NOITA-AKAN  TYTÄR
Lajityyppi: Perhe-elokuva, animaatio
Ohjaaja: Christian Ryltenius, Maria Blom
Pääosissa: Jussi Vatanen, Juha Muje, Markus Bäckman,  Saana Norra, Petri Hanttu, Antti Timonen, Ia Koivisto,  Sari Ann Stolt, Aku Laitinen, Sasu Moilanen, Peter Kanerva, Sampo Kovalainen, Tero Koponen
Suomeksi puhuttu versio, ei tekstitystä.
Kroisos Myyrä löytää kultaa majavien padosta. Hävittääkseen padon ja päästäkseen käsiksi kultaan hän huijaa noita-akan tyttären Lotan taikomaan Bamsen pois paikalta. Bamsen ollessa poissa lasten täytyy yhdistää voimansa pysäyttääkseen Kroisoksen – mutta jotta tämä toteutuisi, on kaikkien tultava toimeen. Elokuvan nimikkohahmon Bamse-nallen roolissa on pitkän linjan näyttelijä Jussi Vatanen, joka oli Bamsen äänenä jo elokuvassa Bamse ja rosvokaupunki. Myös Juha Muje ja Markus Bäckman olivat mukana edellisessä elokuvassa ja palaavat nyt kilpikonna Kilpisen ja kertojan äänirooleihin.
https://www.finnkino.fi/Event/302133

pe 19.5. klo 18
la 20.5. klo 15
su 21.5. klo 17
K7/4, kesto 1 h 24 min,
3D, liput  10€
RIKU HAIKARA
Lajityyppi: Perhe-elokuva, animaatio, 3D
Ohjaaja: Toby Genkel, Reza Memari
Pääosissa: Heljä Heikkinen, Tommi Korpela, Antti Pääkkönen, Rinna Paatso, Katja Aakkula
Suomeksi puhuttu 3D-versio, tekstitys ruotsiksi. Riku on haikaroiden adoptoima varpuspoika, joka uskoo olevansa mahtava haikara muiden joukossa. Kun haikarayhteisö alkaa valmistella muuttoa etelään, perhe joutuu kertomaan Rikulle totuuden. Hän on varpunen, eivätkä varpuset selviä pitkästä lennosta Afrikkaan. Rohkea Riku päättää kuitenkin uhmata rajojaan ja seurata perhettään etelään. Vauhdikkaaseen seikkailuun mukaan tempautuvat omituinen Olga-pöllö mielikuvituskaverinsa Olegin kera, sekä diivaileva papukaija Kiki. Hullunkurisia sattumuksia pursuilevan matkan varrella ystävykset oppivat ymmärtämään jotain uutta ystävyydestä, perheestä ja erilaisuuden hyväksymisestä.
Riku Haikaran suomenkielisinä ääninä kuullaan Heljä Heikkinen (Riku), Tommi Korpela (isä-haikara), Antti Pääkkönen (Kiki), Rinna Paatso (Olga), Katja Aakkula (äiti-haikara) ja Alissa Kovalainen (untuvikko-Riku). Elokuva sai maailmanensi-iltansa helmikuussa Berliinin elokuvajuhlilla Generation-kilpasarjassa.
http://www.finnkino.fi/Event/302186/

ke 24.5. klo 18 ensi-ilta
to 25.5.klo 18
 la 27.5. klo 19
su 28.5. klo 15
K12/9
, kesto 2 h 9 min,
3D liput 10€
PIRATES OF THE CARIBBEAN – SALAZAR’S REVENGE
Lajityyppi: Komedia, toiminta, seikkailu, fantasia, 3D
Ohjaaja: Joachim Rønning, Espen Sandberg
Pääosissa: Johnny Depp, Javier Bardem, Brenton Thwaites, Kaya Scodelario, Geoffrey Rush, David Wenham, Orlando Bloom
Johnny Depp palaa valkokankaalle kaikkien tunteman hurjapäisen antisankarin Jack Sparrow’n rooliin uudessa seikkailussa Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge. Vauhdikkaassa tarinassa kovia kokenut kapteeni Jack on taas pulassa, kun hengenvaaralliset aavepiraatit kammottavan kapteeni Salazarin (Javier Bardem) johdolla onnistuvat pakenemaan Bermudan paholaiskolmiosta tarkoituksenaan tehdä selvää kaikista merirosvoista – erityisesti Jackista. Jackin ainoa keino pelastua on etsiä tarunhohtoinen Poseidonin kolmikärki, mutta sen löytääkseen hänen on pitkin hampain yhdistettävä voimansa älykkään ja kauniin tähtitieteilijän Carina Smythin (Kaya Scodelario) sekä Kuninkaallisen laivaston uppiniskaisen merimiehen Henryn (Brenton Thwaites) kanssa. Säälittävän pienen ja ränsistyneen purkkinsa Dying Gullin ruorissa kapteeni Jack toivoo paitsi kääntävänsä häntä viime aikoina piinanneen kovan onnen putken, myös pelastavansa henkikultansa kohdatessaan mahtavimman ja häijyimmän vastustajan, jonka on kuunaan tavannut.
http://www.finnkino.fi/Event/302222/

Muutokset mahdollisia, puh. 040 5964692
ELOKUVIEN LIPUNMYYNTI ALKAA n. 30 MIN. ENNEN NÄYTÖKSEN ALKUA
ELOKUVIEN IKÄRAJAT: kaikille sallittu, K7, K12,  K16 ja K18. Täysi-ikäisen (18 v.) seurassa pääsee elokuvaa katsomaan kolme vuotta nuorempikin katsoja.
ELOKUVATEATTERIN LAHJAKORTTEJA SAATAVANA LIPUNMYYNNISTÄ SEKÄ KUNNANTALON INFOSTA !

Elokuvat ovat lomalla kesä-elokuussa   ja näytökset jatkuvat syyskuussa.
Kesällä Kangasniemellä on   runsaasti erilaisia  tapahtumia, tervetuloa mukaan!

Lisätiedot kangasniemi.fi

 

 

 

 

 

 

 

 


TULOSTA SIVU TULOSTA SIVU