ELOKUVATEATTERI KANGASTUS TOIMII KUNNANTALOLLA, KANGASNIEMI-SALISSA

 pe 16.3. klo 19 ensi-ilta
la
17.3. klo 17
la 24.3. klo 19
su 25.3. klo 15
K12/9, liput 8 €, kesto 1 h 43 min
SUOMEN HAUSKIN MIES
Lajityyppi: komedia, draama, kotimainen
Ohjaaja: Heikki Kujanpää
Pääosissa: Martti Suosalo, Jani Volanen, Paavo Kinnunen, Leena Pöysti, Vesa Vierikko, Jussi Nikkilä, Tommi Eronen, Rüdiger Klink, Jussi Lehtonen, Panu Vauhkonen, Jarmo Kääriäinen, Petteri Kaukoranta, Karri “Paleface” Miettinen
 Suomen hauskin mies on Heikki Kujanpään ohjaama mustan huumorin sävyttämä draamaelokuva elämänhalusta ja naurun voimasta. Siinä jo kerran kuolemaan tuomitut vangit valmistavat näytelmän vartijoidensa ja saksalaisjoukkojen komentajan viihdyttämiseksi. Vankeina olevien teatterilaisten on nauratettava yleisöään, jotta heidän tuomiotansa ei panna täytäntöön. Teatterilaisten joukkoa johtaa Suomen hauskimmaksi mieheksi mainittu Toivo Parikka, jota esittää Martti Suosalo.
Elokuvan muissa rooleissa nähdään mm. Jani Volanen, Leena Pöysti, Paavo Kinnunen, Panu Vauhkonen, Jussi Lehtonen, Vesa Vierikko, Jussi Nikkilä ja Karri Miettinen (aka Paleface).
Tarina käyttää hyväkseen groteskeja tilanteita ja saattaa ihmisen huvittavaan valoon. Muusta maailmasta eristetyllä vankilasaarella kaikki on suhteellista ja vakavat arvot sekä itsestäänselvyydet joutuvat naurunalaisiksi. Draaman keskellä huumori kumpuaa sieltä mistä suurin tuskakin: kuolemanpelosta ja epäoikeudenmukaisuudesta.
https://www.finnkino.fi/event/302545/title/suomen_hauskin_mies/
la 17.3. klo 15
su 18.3. klo 15
K7/4, liput 8 €, kesto 1 h 31 min
SUURI PÄHKINÄRYÖSTÖ 2
Lajityyppi: perhe-elokuva-animaatio
Ohjaaja: Cal Brunker
Pääosissa: Sampo Sarkola, Petra Pääkkönen, Tuomas Uusitalo, Jonna Järnefelt, Arthur Rinne, Eleonoora Martikainen, Mikko Erä-Esko, Vilppu Uusitalo, Pekka Ketonen, Luka Haikonen
Kärtsy-orava ja hänen eläinystävänsä saavat selville, että pormestari uhkaa tuhota heidän kotipuistonsa rakentamalla sen paikalle huvipuiston. Puiston pelastamiseksi Kärtsy, Anni, Buddy ja muut eläimet ryhtyvät taisteluun pormestaria vastaan. Puolelleen he saavat söpöltä ja viattomalta näyttävän hiiren Mr. Fengin, jolla on kuitenkin kung fu -mestarin taidot. Elokuvan suomenkielisen version on ohjannut Juha Wuolijoki.
https://www.finnkino.fi/event/302536/title/suuri_p%C3%A4hkin%C3%A4ry%C3%B6st%C3%B6_2_2d_dub/su 1.4. klo 15
ma 2.4. klo 15
la 7.4. klo 15
su 8.4. klo 15
K7/4
, liput 8 €, kesto 1 h 31 min
LUOLAMIES
Lajityyppi: perhe-elokuva, toiminta
Ohjaaja: Nick Park
Pääosissa: Eddie Redmayne, Tom Hiddleston, Maisie Williams, Timothy Spall
Luolamies sijoittuu ajanlaskumme alkuun, esihistoriallisten olentojen ja karvaisten mammuttien aikaan, ja kertoo tarinan Tukista sekä hänen lemmikkisiastaan Possosta. Yhdessä heimonsa kanssa he käyvät taistoon suurta vihollista, lordi Noothia ja hänen pronssikautista kaupunkiaan vastaan pelastaakseen kotinsa.
https://www.finnkino.fi/event/302537/title/luolamies_2d_dub/

 

su 1.4. klo 17
ma 2.4. klo 17
K16/13 liput 8 €, kesto 2 h 4 min
THE SHAPE OF WATER
Lajityyppi: draama, fantasia
Ohjaaja: Guillermo del Toro
Pääosissa: Sally Hawkins, Octavia Spencer, Michael Shannon, Richard Jenkins, Michael Stuhlbarg, Doug Jones
Tarinankerronnan mestarin Guillermo del Toron uutuuselokuva THE SHAPE OF WATER on omalaatuinen satu, joka sijoittuu kylmän sodan aikoihin, vuoden 1962 Pohjois-Amerikkaan. Valtion salaisessa laboratoriossa työskentelevä Elisa (Sally Hawkins) on yksinäisyytensä vanki. Kun Elisa ja hänen kollegansa Zelda (Octavia Spencer) löytävät laboratorioon kätketyn salaisuuden, Elisan elämä muuttuu lopullisesti. Elokuvaa tähdittävät myös Michael Shannon, Richard Jenkins, Michael Stuhlbarg ja Doug Jones.
https://www.finnkino.fi/event/302524/title/the_shape_of_water/

MUUTOKSET MAHDOLLISIA
PUH. 040 564692
ELOKUVIEN LIPUNMYYNTI ALKAA n. 30 MIN. ENNEN NÄYTÖKSEN ALKUA

ELOKUVIEN IKÄRAJAT: kaikille sallittu, K7, K12, K16 ja K18. Täysi-ikäisen (18 v.) seurassa pääsee elokuvaa katsomaan kolme vuotta nuorempikin katsoja.

ELOKUVATEATTERIN LAHJAKORTTEJA SAATAVANA LIPUNMYYNNISTÄ SEKÄ KUNNANTALON INFOSTA JA KIRJASTOSTA.
Elokuvateatterissa vain käteismaksu.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


TULOSTA SIVU TULOSTA SIVU