ELOKUVATEATTERI KANGASTUS TOIMII KUNNANTALOLLA, KANGASNIEMI-SALISSA

pe 16.11.klo 19
S, kesto 2 h 14 min, liput 8 €
BOHEMIAN RHAPSODY
Lajityyppi: draama, elämäkerta, musiikki
Ohjaaja: Bryan Singer
Pääosissa: Rami Malek, Aidan Gillen, Lucy Boynton, Joseph Mazzello, Mike Myers, Tom Hollander, Ben Hardy
Bohemian Rhapsody on järisyttävä kunnianosoitus Queenin musiikille ja yhtyeen legendaariselle laulajalle Freddie Mercurylle, josta tuli yksi maailman rakastetuimmista viihdyttäjistä. Yhtyeen rakettimainen nousu, ikoniset kappaleet ja vallankumouksellinen soundi olivat kaikki vähällä tuhoutua, kun Mercuryn elämä lähti syöksykierteeseen. Yhtyeen voitokas paluu kulminoitui ikoniseen esiintymiseen Live Aid -konsertissa. Queenin perintö inspiroi kaikkia unelmoijia, ulkopuolisia ja musiikkia rakastavia tänäkin päivänä.
https://www.finnkino.fi/event/302785/title/bohemian_rhapsody/


la 17.11. klo 15
su 18.11. klo 15
K7/4, kesto 1 h 30 min, liput 8 €
THE GRINCH
Lajityyppi: perhe-elokuva, animaatio
Ohjaaja: Scott Mosier, Yarrow Cheney
Suomeksi puhuttu normaaliversio (2D).
Äkäpussi Grinch aikoo varastaa joulun, mutta pienen tytön joulumieli sulattaa hänen sydämensä. Illuminationin ja Universal Picturesin kahdeksas pitkä animaatioelokuva on hauska ja lämminhenkinen tarina joulun hengestä ja sinnikkyydestä, joka pohjautuu Dr. Seussin tunnettuun lastenkirjaan.
Grinch asuu kotiluolassaan seuranaan vain uskollinen koiransa Max. Luola on täpötäynnä erilaisia keksintöjä ja vekottimia, joilla päivittäiset askareet sujuvat mukavasti, eikä omissa oloissaan viihtyvän Grinchin tarvitse poistua kotoaan juuri koskaan, lukuun ottamatta ruokaostoksia.
Joulun aikaan naapurikylän asukkaat häiritsevät Grinchin rauhaa vuosi vuodelta suuremmiksi ja äänekkäämmiksi paisuvilla jouluhössötyksillään. Kun kyläläiset ilmoittavat, että tulevaa joulua juhlitaan kaikkien aikojen suurimmilla seremonioilla, Grinch saa tarpeekseen. Hänellä on vain yksi keino saada rauhaa ja hiljaisuutta: varastaa joulu. Toteuttaakseen suunnitelmansa Grinch päättää esiintyä aattona joulupukkina ja pyydystää jopa vastahakoisen poron rekeään vetämään.
https://www.finnkino.fi/event/302800/title/the_grinch_2d_dub/

la 17.11. klo 17/su 18.11. klo 17/la 24.11. klo 17.30 / su 2.12. klo 17
K12/9, kesto 2 h 14 min, liput 10 €
IHMEOTUKSET :GRINDELWALDIN RIKOKSET, 3 D
Lajityyppi: seikkailu, fantasia
Ohjaaja: David Yates
Pääosissa: Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol,
Ezra Miller, Zoë Kravitz, Carmen Ejogo, Callum Turner, Claudia Kim, Jude Law, Johnny Depp
Warner Bros. Picturesin ”Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset” on toinen osa viidestä seikkailusta J.K. Rowlingin velhomaailmassa. Ensimmäisen elokuvan lopussa AYT (Amerikan Yhdysvaltain taikakongressi) vangitsi voimakkaan pimeyden velhon Gellert Grindelwaldin (Johnny Depp) Lisko Scamanderin (Eddie Redmayne) avulla. Mutta toteuttaakseen uhkauksensa Grindelwald pakeni ja ryhtyi kokoamaan kannattajajoukkoa, josta valtaosa ei osaa aavistaakaan hänen todellisia aikeitaan: nostaa valtaan puhdasveriset velhot hallitsemaan kaikkia ei-taikovia. Estääkseen Grindelwaldin suunnitelmat Albus Dumbledore (Jude Law) värvää avukseen entisen oppilaansa Lisko Scamanderin, joka suostuu auttamaan tietämättömänä uhkaavista vaaroista. Rakkauden ja uskollisuuden rajat joutuvat koetukselle jopa lähimpien ystävien ja perheen keskuudessa, kun velhomaailma jakautuu yhä vahvemmin kahtia.

https://www.finnkino.fi/event/302786/title/ihmeotukset_grindelwaldin_rikokset/
pe 23.11. klo18
la 24.11. klo 15
su 25.11. klo 19
K12/9, kesto 1 h 30 min, liput 8 €
PÄHKINÄNSÄRKIJÄ JA NELJÄ VALTAKUNTAA
Lajityyppi: seikkailu, fantasia, perhe-elokuva
Ohjaaja: Lasse Hallström
Pääosissa: MacKenzie Foy, Keira Knightley, Misty Copeland, Helen Mirren, Morgan Freeman
Kun Clara huomaa joutuneensa outoon ja salaperäiseen rinnakkaismaailmaan, jossa sijaitsee Lumihiutaleiden maa, Kukkasten maa ja Makeisten maa, hänen tulee todistaa urheutensa ja uhmata Neljättä valtakuntaa ja sen valtiasta palauttaakseen tasapainon tuohon epävakaaseen maailmaan.
https://www.finnkino.fi/event/302829/title/p%C3%A4hkin%C3%A4ns%C3%A4rkij%C3%A4_ja_nelj%C3%A4_valtakuntaa/

la 1.12. klo 15
su 2.12. klo 15
la 8.12. klo 15
la 15.12. klo 15
S, kesto 1 h 30 min, liput 8 €
VIIRU JA PESONEN –VIIRU MUUTTAA
Lajityyppi: perhe-elokuva, animaatio
Ohjaaja: Ali Samadi Ahadi
Suomeksi puhuttu versio.
Viiru hyppii uudella patjallaan yötä päivää, mutta ärsyyntynyt Pesonen haluaisi levätä. Niinpä hän rakentaa Viirulle ikioman pompputalon pihan perällä sijaitsevaan ulkohuussiin. Viiru innostuu itsenäisyydestä ja yksin asumisesta niin paljon, että päättää muuttaa pompputaloonsa pysyvästi. Pesosta ajatus harmittaa. Tarkoittaako tämä, että hänen täytyy jatkaa elämäänsä ilman iloista kumppaniaan? Viirun on keksittävä jotakin hauskaa saadakseen vanha Pesonen jälleen piristymään…
https://www.finnkino.fi/event/302828/title/viiru_ja_pesonen_-_viiru_muuttaa/

pe 14.12. klo 19/la 15.12. klo 17/su 16.12. klo 15/pe 21.12. klo 18
kesto 1 h 30 min, liput 8 €
SWINGERS
L
ajityyppi: komedia, kotimainen
Ohjaaja: Pamela Tola
Pääosissa: Aku Hirviniemi, Janne Kataja, Kiti Kokkonen, Matleena Kuusniemi, Mikko Nousiainen, Roope Salminen, Marja Salo, Mimosa Willamo, Miitta Sorvali, Tommi Liski
Swingers on räväkkä kriisikomedia parinvaihtoviikonlopusta, jossa neljä eri-ikäistä pariskuntaa kohtaa toisensa henkisesti ja fyysisesti. Jokaisella on kriisinsä joko pinnalla tai piilossa ja sen myötä omat syynsä pyrkiä pelastamaan parisuhteensa. Viikonlopun pukukoodi on kylpytakilla tai ilman, ja rakastuminen ja mustasukkaisuus ovat kiellettyjä.
https://www.finnkino.fi/event/302633/title/swingers/

26.12. alkaen :

MUUTOKSET MAHDOLLISIA
PUH. 040 5964692
ELOKUVIEN LIPUNMYYNTI ALKAA n. 30 MIN. ENNEN NÄYTÖKSEN ALKUA
ELOKUVIEN IKÄRAJAT: kaikille sallittu, K7, K12, K16 ja K18. Täysi-ikäisen (18 v.) seurassa pääsee elokuvaa katsomaan kolme vuotta nuorempikin katsoja.
ELOKUVATEATTERIN LAHJAKORTTEJA SAATAVANA LIPUNMYYNNISTÄ SEKÄ KUNNANTALON INFOSTA JA KIRJASTOSTA.
Elokuvateatterissa vain käteismaksu. Smartum-setelit käyvät maksuvälineinä.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


TULOSTA SIVU TULOSTA SIVU