ELOKUVATEATTERI KANGASTUS TOIMII KUNNANTALOLLA, KANGASNIEMI-SALISSA

 la 27.4. klo 19
K12 /9, kesto 1 h 42 min, liput 8 €
PALUU
Lajityyppi: draama
Ohjaaja: Peter Hedges
Pääosissa: Julia Roberts, Lucas Hedges, Courtney B. Vance, Kathryn Newton
Yksi perhe. Yksi päivä.Ben (Oscar-ehdokas Lucas Hedges) palaa yllättäen kotiin eräänä jouluna ja vaikka hänen äitinsä Holly (Oscar-voittaja Julia Roberts) on riemuissaan, Holly tietää Benillä olevan ongelmia, jotka vaikuttavat koko perheeseen. Seuraavien 24 tunnin aikana Hollyn oma rohkeus – ja hänen perheensä tulevaisuus – punnitaan.Julia Robertsin roolisuoritusta äitinä, joka yrittää pelastaa poikansa, on kehuttu hänen uransa parhaaksi. Koskettavan draaman toisessa pääosassa sensaatiomaisen Julia Robertsin rinnalla nähdään Manchester by the Sea -elokuvasta Oscar-ehdokkaana ollut Lucas Hedges, tällä kertaa poikkeuksellisesti oman isänsä (Oscar-ehdokas Peter Hedges) ohjauksessa. Paluu on todellinen voimannäyte koko kolmikolta.“Julia Robertsin uran paras roolisuoritus” – Awards Daily
“Julia Roberts on sensaatiomainen. Oscarin arvoinen roolisuoritus” – Deadline
“Julia Roberts ja Lucas Hedges tekevät vuoden upeimmat roolisuoritukset – Oscar-ehdokkuudet todennäköisiä” – Hollywood Reporter
https://www.finnkino.fi/event/302995/title/paluu/

pe 3.5.  klo 18
su 5.5. klo 17
K7/4, kesto 1 h 25 min, liput 8 €
MIEHIÄ JA POIKIA
Lajityyppi: dokumentti, kotimainen
Ohjaaja: Joonas Berghäll
Miehiä ja poikia on odotettu uusi elokuva ohjaaja Joonas Berghälliltä. Miehiä ja poikia on sisarusteos Miesten vuoro -elokuvalle, jossa miehet istuvat saunassa ja puhuvat suoraan sydämestään. Miehiä ja poikia kertoo suomalaisista isistä, miehistä ja pojista sekä heidän rakkaudestaan, toiveista ja elämänmenostaan. Elokuva antaa äänen isille ja pojille. Elokuva paljastaa jälleen suomalaisen miehen sielun poikkeuksellisen läheltä. Berghäll palaa rakkauden ja hyvinvoinnin teemoihin suomalaisen miehen näkökulmasta. Berghäll on ollut pitkään tasa-arvon puolestapuhuja. Suomalaisen miesten ja poikien emotionaalinen yksinäisyys ja aitous tulevat konkreettisesti esiin. Elokuvan miehissä sykkii rakkaus ja empatia, vaikka se aiemmin on jäänyt sanomatta ja osoittamatta. Tässä elokuvassa Berghäll saa heidät puhumaan ja avaamaan sydämensä.Elokuvassa seurataan eri ikäisiä suomalaisia miehiä aina Jäämereltä New Yorkiin asti. Berghäll kääntää elokuvassa kameran myös itseensä ja kertoo oman elämänsä kolhuista ja onnesta. Sekä toivosta.
https://www.finnkino.fi/event/303034/title/miehiä_ja_poikia/

la 4.5. klo 15
S, kesto 1 h 15 min, liput 8 €
LUONTOSINFONIA
Lajityyppi: dokumentti, musiikki, kotimainen
Ohjaaja: Marko Röhr
Luontosinfonia-elokuvassa ainutlaatuinen luontokuvaus sulautuu musiikin harmoniaan. Säveltäjä Panu Aaltion musiikki kuljettaa katsojan Suomen luonnon monimuotoisuuteen kaikkina vuodenaikoina. Metsän tarina ja Järven tarina -elokuvien tekijätiimin ja palkitun säveltäjän suurteos esittelee luontokuvauksen helmet teoksessa, joka vie katsojan syvälle luonnon sydämeen. Elokuvan on ohjannut Marko Röhr ja elokuvannut Teemu Liakka.
Luontosinfonian Dolby Atmos ääni tekee Panu Aaltion Vantaan sinfoniaorkesterille, 40-hengen kuorolle ja solisti Johanna Kurkelalle säveltämästä musiikista elokuvan päätähden. Atmos antaa säveltäjälle mahdollisuuden osallistua kerrontaan ennen kuulumattomalla tavalla: instrumentit, kuoro ja solisti saavat eri kohtauksissa oman paikkansa ääniavaruudessa ja kertovat siten tarinaa tavallista elokuvamusiikkia suuremmassa roolissa.
Elokuvan on ohjannut ja käsikirjoittanut Marko Röhr. Elokuvassa kiteytyy Röhrin vuosikymmeniä kestänyt kiinteä suhde luontoon, joka on saanut hänet tuottamaan lukuisia luontoelokuvia kuten Vedenalainen Islanti, Neljä elementtiä, Metsän tarina, Järven tarina ja Ailo – pienen poron suuri seikkailu. Röhr on myös aktiivinen luonnon puolestapuhuja ja ymmärtää kuinka tärkeää sen tila on meille kaikille.
https://www.finnkino.fi/event/303047/title/luontosinfonia/

Pe 10.5. klo 18
la 11.5. klo 15
su 12.5. klo 19
K12/9, kesto 1 h 52 min, liput 8 €
TOLKIEN 
Lajityyppi: draama
Ohjaaja: Dome Karukoski
Pääosissa: Nicholas Hoult, Lily Collins, Colm Meaney, Craig Roberts, Derek Jacobi, Patrick Gibson, Anthony Boyle
TOLKIEN tutustuttaa katsojat maailmankuulun kirjailijan nuoruusvuosiin. Orvoksi jäänyt Tolkien löytää ystäviä, rakkautta ja luovuutta samanmielisten koulutovereiden keskuudesta. Ensimmäisen maailmansodan koittaessa tärkeä ystäväpiiri uhkaa hajota. Kaikki Tolkienin kokema inspiroi häntä kirjoittamaan kuuluisat tarinansa.
https://www.finnkino.fi/event/303042/title/tolkien/

Teatteri jää kesätauolle, näytökset jatkuvat syyskuussa. Hyvää kesää!

 


MUUTOKSET MAHDOLLISIA
PUH. 040 5964692
ELOKUVIEN LIPUNMYYNTI ALKAA n. 30 MIN. ENNEN NÄYTÖKSEN ALKUA
ELOKUVIEN IKÄRAJAT: kaikille sallittu, K7, K12, K16 ja K18. Täysi-ikäisen (18 v.) seurassa pääsee elokuvaa katsomaan kolme vuotta nuorempikin katsoja.
ELOKUVATEATTERIN LAHJAKORTTEJA SAATAVANA LIPUNMYYNNISTÄ SEKÄ KUNNANTALON INFOSTA JA KIRJASTOSTA.
Elokuvateatterissa vain käteismaksu. Smartum-setelit käyvät maksuvälineinä.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


TULOSTA SIVU TULOSTA SIVU