ELOKUVATEATTERI KANGASTUS TOIMII KUNNANTALOLLA, KANGASNIEMI-SALISSA

pe 12.4. klo 18 / la 13.4. klo 17.30 / ma 15.4. klo 13
S, kesto 1 h 15 min, liput 8 €
LUONTOSINFONIA
Lajityyppi: dokumentti, musiikki, kotimainen
Ohjaaja: Marko Röhr
Luontosinfonia-elokuvassa ainutlaatuinen luontokuvaus sulautuu musiikin harmoniaan. Säveltäjä Panu Aaltion musiikki kuljettaa katsojan Suomen luonnon monimuotoisuuteen kaikkina vuodenaikoina. Metsän tarina ja Järven tarina -elokuvien tekijätiimin ja palkitun säveltäjän suurteos esittelee luontokuvauksen helmet teoksessa, joka vie katsojan syvälle luonnon sydämeen. Elokuvan on ohjannut Marko Röhr ja elokuvannut Teemu Liakka.
Luontosinfonian Dolby Atmos ääni tekee Panu Aaltion Vantaan sinfoniaorkesterille, 40-hengen kuorolle ja solisti Johanna Kurkelalle säveltämästä musiikista elokuvan päätähden. Atmos antaa säveltäjälle mahdollisuuden osallistua kerrontaan ennen kuulumattomalla tavalla: instrumentit, kuoro ja solisti saavat eri kohtauksissa oman paikkansa ääniavaruudessa ja kertovat siten tarinaa tavallista elokuvamusiikkia suuremmassa roolissa.
Elokuvan on ohjannut ja käsikirjoittanut Marko Röhr. Elokuvassa kiteytyy Röhrin vuosikymmeniä kestänyt kiinteä suhde luontoon, joka on saanut hänet tuottamaan lukuisia luontoelokuvia kuten Vedenalainen Islanti, Neljä elementtiä, Metsän tarina, Järven tarina ja Ailo – pienen poron suuri seikkailu. Röhr on myös aktiivinen luonnon puolestapuhuja ja ymmärtää kuinka tärkeää sen tila on meille kaikille.
https://www.finnkino.fi/event/303047/title/luontosinfonia/

la 13.4. klo 15 / su 21.4. klo 18
K7/4, kesto 1 h 52 min, liput 8 €
DUMBO
Lajityyppi: fantasia, perhe-elokuva
Ohjaaja: Tim Burton
Pääosissa: Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito, Eva Green,
Alan Arkin, Finley Hobbins, Nico Parker
Disney ja mielikuvituksen mestari Tim Burton tuovat valkokankaille uuden live-action seikkailun DUMBO. Elokuva laajentaa rakastetun klassikon tarinaa, joka juhlii erilaisuutta, vaalii perhettä ja siivittää unelmat lentoon. Sirkuksen omistaja Max Medici (Danny DeVito) antaa entiselle tähdelle Holt Ferrierille (Colin Farrell) ja hänen lapsilleen Millylle (Nico Parker) ja Joelle (Finley Hobbins) tehtäväksi huolehtia vastasyntyneestä elefantista, jonka valtavat korvat tekevät siitä pilkan kohteen jo valmiiksi taloushuolien kanssa kamppailevassa sirkuksessa. Mutta kun käy ilmi että Dumbo osaa lentää, tekee sirkus häikäisevän paluun. Bisnesmies V.A. Vendevere (Michael Keaton) palkkaa paksunahan uusimpaan, elämää suurempaan show’hunsa nimeltä Dreamland. Dumbo nousee uusiin korkeuksiin yhdessä viehättävän ja säihkyvän ilma-akrobaatin, Colette Merchantin (Eva Green), kanssa kunnes Holt saa tietää että Dreamlandin kimaltelevan pinnan alla piilee synkkiä salaisuuksia.
Disneyn klassikkoanimaatio DUMBO sai maailmanensi-iltansa 23.10.1941.
Elokuva sai Oscar®-palkinnon parhaasta elokuvamusiikista musikaalissa ja oli
ehdolla parhaasta alkuperäislaulusta ”Baby Mine”.
https://www.finnkino.fi/event/302988/title/dumbo/

ke 17.4. klo 12 / la 27.4. klo 19
K12 /9, kesto 1 h 42 min, liput 8 €
PALUU
Lajityyppi: draama
Ohjaaja: Peter Hedges
Pääosissa: Julia Roberts, Lucas Hedges, Courtney B. Vance, Kathryn Newton
Yksi perhe. Yksi päivä.Ben (Oscar-ehdokas Lucas Hedges) palaa yllättäen kotiin eräänä jouluna ja vaikka hänen äitinsä Holly (Oscar-voittaja Julia Roberts) on riemuissaan, Holly tietää Benillä olevan ongelmia, jotka vaikuttavat koko perheeseen. Seuraavien 24 tunnin aikana Hollyn oma rohkeus – ja hänen perheensä tulevaisuus – punnitaan.Julia Robertsin roolisuoritusta äitinä, joka yrittää pelastaa poikansa, on kehuttu hänen uransa parhaaksi. Koskettavan draaman toisessa pääosassa sensaatiomaisen Julia Robertsin rinnalla nähdään Manchester by the Sea -elokuvasta Oscar-ehdokkaana ollut Lucas Hedges, tällä kertaa poikkeuksellisesti oman isänsä (Oscar-ehdokas Peter Hedges) ohjauksessa. Paluu on todellinen voimannäyte koko kolmikolta.“Julia Robertsin uran paras roolisuoritus” – Awards Daily
“Julia Roberts on sensaatiomainen. Oscarin arvoinen roolisuoritus” – Deadline
“Julia Roberts ja Lucas Hedges tekevät vuoden upeimmat roolisuoritukset – Oscar-ehdokkuudet todennäköisiä” – Hollywood Reporter
https://www.finnkino.fi/event/302995/title/paluu/

la 20.4. klo 19 / ma 22.4. klo 19
K12 /9, kesto 1 h 42 min, liput 8 €
GLORIA BELL
Lajityyppi: komedia, draama, romantiikka
Ohjaaja: Sebastián Lelio
Pääosissa: Julianne Moore, John Turturro, Michael Cera, Caren Pistorius,
Brad Garrett, Jeanne Tripplehorn, Rita Wilson, Sean Astin, Holland Taylor
Finnkinon Kuukauden elokuva maaliskuussa 2019!
Gloria (Julianne Moore) on huoleton eronnut nainen, joka viettää päivänsä tavanomaisessa toimistotyössä ja illat irrotellen tanssilattioilla ympäri Los Angelesia. Yhtenä iltana hän tutustuu Arnoldiin (John Turturro) ja tästä alkaa odottamaton romanssi täynnä orastavan rakkauden iloa, mutta myös deittailun tuskaa ja identiteettiin ja perheeseen liittyviä ristiriitoja.
Oscar-palkitun Sebastian Lélion (Fantastinen nainen, Tottelemattomuus) GLORIA BELL on hienostunut romanttinen komedia. Elokuva joka näyttää, että rakkaus voi iskeä milloin tahansa, ihmissuhteet eivät koskaan ole yksinkertaisia ja mikään ei masenna kunhan vaan jaksaa tanssia.
https://www.finnkino.fi/event/303023/title/gloria_bell/


MUUTOKSET MAHDOLLISIA
PUH. 040 5964692
ELOKUVIEN LIPUNMYYNTI ALKAA n. 30 MIN. ENNEN NÄYTÖKSEN ALKUA
ELOKUVIEN IKÄRAJAT: kaikille sallittu, K7, K12, K16 ja K18. Täysi-ikäisen (18 v.) seurassa pääsee elokuvaa katsomaan kolme vuotta nuorempikin katsoja.
ELOKUVATEATTERIN LAHJAKORTTEJA SAATAVANA LIPUNMYYNNISTÄ SEKÄ KUNNANTALON INFOSTA JA KIRJASTOSTA.
Elokuvateatterissa vain käteismaksu. Smartum-setelit käyvät maksuvälineinä.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


TULOSTA SIVU TULOSTA SIVU