Uuden kirjastomme myötä myös tietokantaamme tulee muutoksia. Aiemmin aineiston  saatavuus-tiedoissa näkynyt Siirtokokoelma jää historiaan, ja tiedoissa tulee jatkossa näkymään Kangasniemen kirjasto, Lähivarasto ja Varasto. Kangasniemen kirjaston ja Lähivaraston kirjat sijaitsevat uudessa kirjastorakennuksessa ja ovat asiakkaiden saatavilla hetimmiten. Varasto-kirjat sijaitsevat välittömässä kirjaston läheisyydessä, ja ovat saatavilla asiakkaille kesän 2017 jälkeen kysyttäessä viimeistään aina seuraavaksi päiväksi. Osa tietokanta- ja verkkomuutoksista on vielä työn alla, joten verkkokirjaston käytössä saattaa olla tällä ja ensi viikolla häiriöitä.

Kirjasto avoinna 2.1.-31.5.2017 ma – pe klo 10 – 18 ja la klo 9 – 14. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan uuteen kirjastoon!

Pysäköinti Kansis-keskuksen piha-alueella on kielletty. Tällä hetkellä asiakaspysäköinti tapahtuu Kankaistentien varteen siihen saakka, kunnes P-alue valmistuu. Pahoittelemme pysäköinnistä aiheutuvaa vaivaa, mutta tilanne on väliaikainen ja korjaantuu tämän vuoden aikana.

Lainanpäivän kunniaksi 8.2.2017 kirjasto laittaa käyntiin Lukubingon. Hae oma lukubingo-kuponkisi kirjastosta tai tulosta se alla olevasta linkistä. Väritä ruutu aina, kun olet lukenut kirjan ruudussa kuvatulla tavalla. Voit kisailla vaikkapa ystävän kanssa, kumpi saa enemmän ruutuja väritetyksi tai kuka onnistuu ensimmäisenä saamaan väritetyn viiden rivin suoran pystyyn, vaakaan tai vinottain. Saatuasi bingorivin täyteen, voit palauttaa kupongin kirjastoon, niin osallistut kirjapalkintojen arvontaan. Lukubingo on käynnissä koko kevään ajan. Mukavia lukuhetkiä!

Lukubingo 2017

 

Koko kansa lukee-kampanja 6.-26.2.2017. Kirjastot ja kustantajat tarjoavat e-kirjoja sekä lapsille että aikuisille. Lue lisää: e-Kirjastot

Kirjastossa on esillä kodin energiakäytöstä Minimoi energianäyttely 1.2.-6.3.2017. Tule etsimään vinkit oman sähkön- ja lämmönkulutuksen vähentämiseen ja osallistu samalla Bluetooth-kaiuttimen arvontaan. Näyttely avoinna kirjaston aukioloaikoina.

 

 

Kevään 2017 satutuokiot kirjastossa (Kankaistentie 5) joka toinen torstai klo 9:30:
19/1, 2/2, 16/2, 2/3, 16/3, 30/3, 13/4 ja 27/4. Lämpimästi tervetuloa satujen ihmeelliseen maailmaan!  Välttääksemme vaaratilanteita satutuokioihin tulijat voivat tuoda lapset autolla pihaan kirjaston oven eteen, mutta auto on siirrettävä tämän jälkeen kadun varteen.

UUSIA TOIMINTOJA VERKKOKIRJASTOSSA:

Halutessasi voit tallettaa Omiin tietoihisi lainaushistoriasi. Kirjaudu sisään verkkokirjastoon tunnuksillasi, mene kohtaan Omat tiedot-Omat tietoni ja laita täppä kohtaan Salli lainaushistorian kerääminen.
*   *   *   *
Jos haluat saada näkyviin alaikäisen huollettavan lainat verkkokirjaston kautta, on huollettavan kirjastokortille oltava myös tallennettuna pin-koodi. Pin-koodi tallennetaan kirjastossa jos sitä ei vielä ole tallennettu. Huoltajan ei tarvitse tietää huollettavan pin-koodia, ohjelma sisäisesti vaatii, että myös huollettavan pin-koodi on oltava tallennettuna. Huollettavan lainat näkyvät Lainani-Valitse kortti-Klikkaa valikosta oikea kortti, jolloin lainat tulevat näkyyviin ruudulle.

Kirjaston aukioloajat:

1.9. – 31.5.
ma – pe  klo 10 – 18
la klo 9 – 14

1.6 – 31.8.
ma – pe klo 10 – 18
la klo 9 – 13

Juhlapyhien aattoina
kirjasto avoinna klo 10-16.

Kangasniemen kirjasto
Kangasniemen kirjasto
Kankaistentie 5
51200 Kangasniemi
Puh. 040 523 2210, 040 524 1882
e-mail: kirjasto(a)kangasniemi.fi

Jokam 4pms 1rivi


TULOSTA SIVU TULOSTA SIVU