Koulutusta, tapahtumia ja tiedotteita!

Täältä saat tietoa paikkakunnan yrityksille ja yhteisöille suunnatuista ajankohtaisista koulutustilaisuuksista ja tapahtumista sekä löydät uusimmat elinkeinotoimintaan liittyvät tiedotteet. Lisätietoa tilaisuuksien järjestäjiltä sekä Kangasniemen kunnan elinkeinopalveluista, Jukka Siikonen, puh. 0400 651 301, jukka.siikonen(at)kangasniemi.fi tai Paula Pylvänäinen, puh. 040 779 5765, paula.pylvanainen(at)kangasniemi.fi 012-kangasniemi-srgb-netti-9900-1024x518 Uutisia ja tiedotteita:

Välitä viljelijästä -projekti

Maatalousyrittäjien eläkelaitoksella (MELA) on meneillään projekti, joka tarjoaa tukea maatalousyrittäjien jaksamiseen, hyvinvointiin ja talouteen liittyvissä haasteissa.

Vaikeuksissa oleva maatalousyrittäjä voi hakea Etelä-Savon yhteyshenkilön, Ilpo Lehtisen(p. 046 923 3480, ilpo.lehtinen@mela.fi) kautta Melasta max. 500 euron suuruista ostopalvelusitoumusta. Sitoumuksella voi hankkia asiantuntija-apua uupumuksen tai masennuksen hoitoon tai sen voi käyttää tietyin edellytyksin taloudellisiin ja juridisiin asiantuntijapalveluihin. Lisätietoa Ilpo Lehtiseltä tai Melan nettisivuilta.

Suurkuvatelineiden mainospaikat varattavissa yhdistyksille ja yrityksille merkittävien yleisötapahtumien markkinointiin!

Kunnantalon seinässä olevat mainospaikat (2 kpl) varattavissa v. 2018 kangasniemeläisten/Kangasniemellä toimivien yleishyödyllisten yhdistysten ja yritysten kunnassa järjestämiensä merkittävien yleisötapahtumien markkinointiin.  Tarkemmat tiedot ja varausohje löytyvät oheisesta linkistä: Suurkuvataulujen mainospaikkojen varausohje

Vapaa-ajan asukkaiden palveluluettelo 1/2017

Kesätyöllistämistukiohjeet ja -lomake 2018

Vapaa-ajan asuminen Suomessa -raportti

Elinvoimaa Kangasniemelle -raportti

 

Koulutusta ja tilaisuuksia:

Minustako Yrittäjä? -infotilaisuus 21.11. yritystoimintaa suunnitteleville

Polku onnistuneeseen omistajanvaihdokseen -koulutus

Alkavia koulutuksia, kursseja yrityksille/Esedu

Valmennusta yrityksille/Pienyrityskeskus

Täydennyskoulutusta/koulutuskalenteri/Xamk

Kauppakamarin koulutuksia ja tapahtumia

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n koulutuksia ja tapahtumia


TULOSTA SIVU TULOSTA SIVU