Palvelutarvekysely Kangasniemen vapaa-ajan asunnon omistajille

Kangasniemen kunta ja Kangasniemen Yrittäjät ry toteuttavat remontti- ja palvelutarvekyselyn Kangasniemellä vapaa-ajan asunnon omistaville ulkopaikkakuntalaisille. Kysely on lähetetty postitse vapaa-ajan asunnon omistajille. Kyselyyn voi vastata myös sähköisesti oheisen linkin kautta. Nopeimmille vastaajille ja yhteystietonsa jättäneille (20 hlöä) tarjoamme asiantuntijan tekemän maksuttoman remontti- ja palvelutarvekatselmuksen. Lisäksi arvotaan 3 kpl 100 euron arvoista, K-Rauta Kangasniemen lahjoittamaa lahjakorttia kaikkien vastanneiden kesken.

Kyselyyn pääsee tästä!

Olkaa hyvä ja vastatkaa kyselyyn 21.4.2017 mennessä! Kiitämme vastauksestanne ja toivotamme teille aurinkoista mökkeilykautta Suomen kauneimmassa kunnassa! Tervetuloa Kangasniemelle!

Koulutusta, tapahtumia ja tiedotteita!

Täältä saat tietoa paikkakunnan yrityksille ja yhteisöille suunnatuista ajankohtaisista koulutustilaisuuksista ja tapahtumista sekä löydät uusimmat elinkeinotoimintaan liittyvät tiedotteet. Lisätietoa tilaisuuksien järjestäjiltä sekä Kangasniemen kunnan elinkeinopalveluista, Jukka Siikonen, puh. 0400 651 301, jukka.siikonen(at)kangasniemi.fi tai Paula Pylvänäinen, puh. 040 779 5765, paula.pylvanainen(at)kangasniemi.fi 012-kangasniemi-srgb-netti-9900-1024x518 Uutisia ja tiedotteita:

Kiviniemen leirintäalue tarjotaan vuokralle!

Kangasniemen kunta tarjoaa vuokralle Kiviniemen leirintäalueen. Tarjoukset pyydetään jättämään viim. 28.2.2017 mennessä. Tarkemmat tiedot ja tarjouspyyntö löytyvät oheisesta linkistä: Kiviniemen leirintäalueen tarjouspyyntö

Suurkuvatelineiden mainospaikat nyt varattavissa yhdistyksille!

Kunnantalon seinässä olevat mainospaikat (2 kpl) varattavissa 2.2.2017 alkaen kangasniemeläisten yleishyödyllisten yhdistysten kunnassa järjestämiensä tapahtumien markkinointiin. Tarkemmat tiedot ja varausohje löytyvät oheisesta linkistä: Suurkuvataulujen mainospaikkojen varausohje

Kesätyöllistämistukiohjeet ja -lomake

Kattavasti matkailupalvelutarjontaa ja -tarjoajia

Vapaa-ajan asuminen Suomessa -raportti

Maaseudun yritys- ja hanketukien haut avautuneet

Läsäkosken Kartanolle tunnustus

Elinvoimaa Kangasniemelle -raportti

 

Koulutusta ja tilaisuuksia:

Alkavia koulutuksia, kursseja yrityksille/Esedu

Valmennusta yrityksille/Pienyrityskeskus

Täydennyskoulutusta ja asiantuntijapalveluja/Mamk


TULOSTA SIVU TULOSTA SIVU