#

Julkaistu: 8.12.2022

Vesijohtovuodon korjaus

Tiedote 8.12.2022

Vesijohtovuoto on paikallistettu Beckerintielle ja sen korjaamiseksi joudutaan vesijohtoverkostoa sulkemaan laajalta alueelta. Tämä tulee aiheuttamaan merkittävää haittaa isolle osalle kirkonkylän veden
saantia. Oheisessa kartassa keltaisella merkitty alue. Varavedenjakelua varten vesihuoltolaitos toimittaa vedenjakelupisteen keskusparkkiin ja vettä on myös noudettavissa hyvinvointikeskuksen pääovelta. Veden hakijoilla tulee olla omat astiat mukana.


Vesikatko on tarkoitus tehdä 8.12.2022 klo 14 alkaen ja se tulee kestämään luultavasti seuraavaan aamuun saakka, mahdollisesti jopa pidempään. Viemäriä voi käyttää, mutta puhdasta vettä ei verkoston kautta saada katkon aikana. Asukkaiden kannattaa varautua vesikatkoon ottamalla vettä talteen astioihin ennen veden katkaisua. Vihikankaan, Marjoniemen, Säynetlammen, Simolan ja vanhainkodin -alueiden vedenjakelun alue on vesitornin varassa, mihin uutta vettä ei keskeytyksen aikana saada pumpattua. Edellä mainituilla alueilla tulee vedenkäyttöä säännöstellä. Kangasniemen pohjoiset ja läntiset osat pyritään pitämään vedenjakelun piirissä toistaiseksi.


Kangasniemen kunnan vesihuoltolaitos