#

Julkaistu: 30.3.2021

Veej’jakaja ry:n rahoitusta haettavissa

Veej’jakaja ry kannustaa kehittämään ja yrittämään maaseudulla – Leader-tukirahaa on haettavana 1,7 miljoonaa euroa

Hirvensalmella, Kangasniemellä, Mikkelissä, Mäntyharjulla, Pieksämäellä ja Puumalassa toimiva Leader-toimintaryhmä Veej’jakaja ry:llä on vuosina 2021 – 2022 käytössään rahoitusta yritys- ja hanketukiin yhteensä 1,7 miljoonaa euroa. Leader-tuki muodostuu Euroopan Unionin, valtion ja kuntien rahoituksesta. Kuluvana vuonna rahoitusta on jaossa noin 760 000 euroa ja ensi vuonna 940 000 euroa. Tukea haetaan sähköisesti Hyrrä-verkkopalvelussa, jossa hakemusten valmistelu ja jättäminen on mahdollista 24/7-periaatteella.

– Toivomme alueen yhdistysten ja yritysten ottavan meihin rohkeasti yhteyttä ideoidensa kanssa, kertoo Veej’jakaja ry:n toiminnanjohtaja Anssi Gynther.

Päätökset rahoituksesta tekee Veej’jakaja ry:n hallitus.

Veej’jakaja ry:n hallituksen kokouksessa 11.5.2021 käsiteltävien hankehakemusten tulee olla valmiina Hyrrässä viimeistään 30.4.2021. Vuoden kokousaikataulu on osoitteessa www.veejjakaja.fi.

Lisätietoja: Anssi Gynther toiminnanjohtaja anssi.gynther@veejjakaja.fi p. 0440 155 222

Leader-toimintaryhmät ovat yhdistyksiä, jotka kannustavat asukkaita kehittämään omaa paikkakuntaansa. Leader-ryhmät neuvovat ideoiden kehittelyssä ja valmistelussa hankkeiksi. Leader-ryhmissä paikalliset päättävät oman alueensa yhdistysten ja yritysten ideoiden rahoittamisesta