Julkaistu: 17.12.2019

Tervetuloa Kangasniemen kunnan uusille verkkosivuille!

Kangasniemen kunnan uudet verkkosivut ovat avautuneet kuntalaisia ja muita kunnan palveluja käyttäviä varten. Tärkeänä periaatteena palvelua kehitettäessä on ollut asiakaslähtöisyys. Sivut on pyritty rakentamaan siten, että tieto löytyisi helposti ja palvelisi monenlaisia käyttäjiä.

Etusivun kohderyhmälinkkien kautta lapsiperheet, uudet kuntalaiset ja kuntaan muuttamista suunnittelevat, vapaa-ajan asukkaat, matkailijat ja yrittäjät pääsevät tutustumaan heille suunnattuihin sisältöihin. Kuntapäättämisestä kiinnostuneet löytävät esityslistat, pöytäkirjat ja viranhaltijapäätökset useista eri reiteistä. Sivuston haku toimii nopeana apuna, kun etsit sivuilta tietoa. Käytetyimmät sisällöt löytyvät myös etusivun Suosituimmat sivut -linkistä sekä jokaisen sivun alareunasta.

Kunnan uutiset ja tapahtumat ovat näkyvillä jo etusivulla. Tavoitteena on, että ajankohtaiset asiat löytyvät luettavassa ja kiinnostavassa muodossa. Etusivun linkin kautta pääset seuraamaan myös kunnan virallisia some-kanavia.

Käytettävyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota ja sivusto täyttää saavutettavuusvaatimukset. Sivut toimivat aiempaa paremmin erilaisilla laitteilla, ja sivustolla liikkuminen ja navigointi on helppoa.

Sivut on toteuttanut jyväskyläläinen Valu Digital Oy yhteistyössä kunnan kanssa.

Tutustu sivuihin ja anna palautetta kyselylomakkeen kautta tammikuun loppuun saakka.
Siirry tästä antamaan palautetta!
Palautteen myötä voimme voidaan kehittää sivuja edelleen.