Julkaistu: 2.2.2022

TE-live käynnistyi Etelä-Savossa

TE-live on maksuton, suorien lähetysten TE-palvelu avoimista työpaikoista, työelämän eri teemoista ja koulutusmahdollisuuksista. Valtakunnallisesti suosittu, vuorovaikutteinen työnantajien ja -hakijoiden kohtaamisalusta TE-live aloitti lähetyksensä alkuvuoden 2022 aikana Etelä-Savossa. Studio sijaitsee Mikkelissä Jääkärinkatu 14:ssa. Lähetykset streamataan eli lähetetään suorina verkkoon, TE-live.fi verkkosivulle. Katsojien on mahdollisuus lähettää kysymyksiä studioon reaaliaikaisesti lähetyksen aikana. Lähetystallenteita on mahdollista katsoa jälkikäteen Etelä-Savon TE-palveluiden YouTube-kanavalta.

Palvelu on ollut käytössä ja kehitteillä Pohjois-Savon TE-toimistossa vuodesta 2016 alkaen. TE-live on TE-toimistojen valtakunnallinen palvelu ja laajenee kuluvan vuoden aikana kaikkien TE-toimistojen palveluksi. Etelä-Savon TE-liven tuottamat lähetykset keskittyvät aluksi rekrytointeihin ja rekrytointikoulutuksiin.

TE-liven sisällöt suunnitellaan yhdessä työnantajien kanssa

Jokainen rekrytointi on tärkeä investointi organisaation tulevaisuuteen. TE-live tarjoaa rekrytoinnille näkyvyyttä, säästää aikaa ja tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa positiivisesti työnantajamielikuvaan. Rekrylähetyksessä yritykset pääsevät kertomaan syvemmin edustamansa organisaation arvoista ja työkulttuurista sekä vastailemaan hakijoiden kysymyksiin yhdellä kertaa. Tuolloin työnhakijat ymmärtävät paremmin, mitä oikeasti haetaan. Etähaastattelu-mahdollisuuden avulla työnantaja voi liittyä livelähetykseemme esimerkiksi työpaikalta tai omalta kotitoimistolta.

TE-liven lähetystuotannosta vastaa Etelä-Savon TE-toimiston TE-live-tiimi, johon työnantajat voivat olla suoraan yhteydessä. Lähetyksiä Jääkärinkatu 14:n tiloissa sijaitsevasta studiosta tehdään yhdestä kahteen viikossa. Lähetyksen tuotantoaika on noin kolme viikkoa.

Työnantajat ovat ymmärtäneet palvelun edut ja lähetysaikoja varataan nyt tiiviisti. Etäyhteys mahdollistaa lähetyksen teon yrityksille ympäri Etelä-Savoa, kertoo tuottaja – toimittaja Kaisu Peltonen Etelä-Savon TE-toimistosta.

TE-live työnhakijalle


​​​​TE-live tarjoaa työnhakijalle mahdollisuuden saada lisätietoa työnantajasta ja -paikasta jo ennen työpaikan hakemista. Lisäksi TE-livessä tuotetaan muun muassa lähetyksiä alueen RekryKoulutuksista ja työvoimakoulutuksista.

Lisätietoja verkkosivuilta:

Lisätietoja ja lähetysvaraukset:


tuottaja-toimittaja Kaisu Peltonen puh. 0295 044 081 tai te-live.etela-savo(at)te-toimisto.fi