kunnantalon pihalle rakennetaan sähköautojen latauspistettä

Julkaistu: 29.11.2023

Sähköautojen latauspisteiden rakentaminen

Kangasniemen Kunnantalon pihaan rakennetaan sähköautojen latauspisteitä. Plugit Finland Oy rakentaa ne omalla kustannuksellaan ja kunta on antanut heille suostumuksen latauspisteiden rakentamiseksi.

Kyseiset latauspisteet ovat yleisesti käytettävissä maksua vastaan. Plugit Finland Oy tiedottaa myöhemmin miten latausasemaa voi käyttää ja mitä se maksaa. Tavoitteena on, että työ valmistuu 8.12.2023 mennessä.

Pihaan rakennetaan kaksi 22 kW AC latauspistettä ja yksi 50 kW DC latauspiste. Samalla tehdään myös varaukset, jotta latauspisteiden määrää voidaan tarvittaessa myöhemmin lisätä.

Kansis-keskukselle on rakentumassa myös kaksi 22 kW AC latauspistettä. Ne valmistuvat myös joulukuun 2023 aikana. Latauspisteet rakennetaan Kankaistentien ja tekonurmikentän väliselle P-alueelle. Kansis-keskuksen latauspisteet ovat myös yleisesti käytettävissä maksua vastaan. Tänne tehdään myös varaukset, jotta latausasemien määrää voidaan lisätä tarvittaessa. Näissäkin operaattorina toimii Plugit Finland Oy. Siitä miten latausasemaa voi käyttää ja mitä se maksaa tiedotetaan myöhemmin.