Kalevi Tiitinene, Tommi Vehmala, Tapani Nykänen ja Tuomo Janhunen

Julkaistu: 26.10.2023

Päätoimittaja Kalevi Tiitiselle Wiljam Sarjala -mitali

Kunnallislehden päätoimittaja Kalevi Tiitisen lähtökahveilla Kangasniemen kunta luovutti hänelle Wiljam Sarjala -mitalin.

Kunnanvaltuuston puheenjohtaja Tommi Vehmalan kiitospuhe Kalevi Tiitiselle:

Arvoisa päätoimittaja Kalevi Tiitinen,
Wiljam Sarjala-mitali on nimetty kangasniemellä ansioituneen poliitikon ja pitkäaikaisen kansanedustajan mukaan. Sarjala toimi ministerinä vuosina 1957 ja 1959-1962.
Wiljam Sarjala-mitali voidaan myöntää yksityiselle henkilölle silloin, kun kunnalla on erityinen syy kiitollisuuden ja huomaavaisuuden osoittamiseen. Kalevi, tämän vuoksi sinua muistetaan kyseisellä mitalilla..
Päätoimittajakaudellasi Kunnallislehti on pitänyt pintansa pidettynä paikallislehtenä. Torstai päivää odotetaan, jotta nähdään mitä paikallissanomat tarinoi. Kunnallislehdellä on aivan oma erityinen paikkansa meidän elämässämme, erittäin merkittävä tiedon lähde, erityisesti meitä koskettavissa asioissa, niin kuin pitää ehdottomasti ollakin, myös tulevaisuudessa.
Kalevi, olet tehnyt mittavan jounalistisen työuran, pääte-etappina viimeiset 7 v. Kangasniemen Kunnallislehden päätoimittajana. Olet erinomaisesti pitänyt Kunnallislehden hyppysissäsi, asioita on julkaistu laaja-alaisesti ja kiinnostavalla tyylillä. Olet ollut helposti lähestyttävä ja tarinatuokiot kanssasi tahtomattaan leviävät ”kuin Jokisen eväät”, niin sisällöllisesti kuin ajallisestikin. Ja jos tulisi tilanne, että tarina meinaisi loppua, niin otetaan ”ässä” esiin eli jalkapallo, niin jo vain loppua ei silloin ole näkyvissä.
Kalevi, toivotamme erittäin elämän täyteisiä eläkepäiviä.
Kiitos sinulle tekemästäsi työstä Kangasniemen kunnan olemassa olemisen eteen.