#

Julkaistu: 12.6.2020

MUUTOS KUNTAAN TOIMITETTAVIIN LASKUIHIN

Kangasniemen kunnan laskutustiedot 1.8.2020 alkaen

Kangasniemen kunta ei vastaanota paperilaskuja, eikä käsittele sähköpostin liitteenä toimitettuja laskuja 1.8.2020 alkaen. Laskut tulee toimittaa sähköisesti verkkolaskuina. Mikäli ette vielä lähetä verkkolaskuja, ne tulee toimittaa laskujen skannauspalvelun osoitteeseen.

Verkkolaskut

Verkkolaskujen OVT-tunnus / Verkkolaskuosoite: 0037 01646903 4011
Verkkolaskuoperaattorimme: CGI
Välittäjätunnus (operaattoritunnus): 003703575029

Paperilaskut

Mikäli ette lähetä verkkolaskuja, paperilaskut tulee toimittaa skannauspalvelun osoitteeseen:

Kangasniemen kunta
PL 834
00074 CGI

Skannauspalveluun voi myös ohjata laskuja sähköpostitse osoitteisiin ostolaskut.fi@cgi.com tai purchaseinvoices.fi@cgi.com.

Verkko- ja paperilaskuissa on mainittava tavaran tai palvelun toimituspaikka ja tilaajan nimi, jotta lasku voidaan kunnassa kohdentaa oikealle osastolle. Muut vaadittavat tiedot ovat lähettäjän nimi, osoite, y-tunnus, laskun päiväys ja -numero, eräpäivä, viitenumero, laskun summa ja ALV.

Skannauspalveluun lähetettävässä laskussa tulee olla oikea osoite ja postilokeronumero. Skannauspalvelun automaattinen lukija ei lue osoitetta esim. sähköpostin otsikosta. Laskun tulee olla PDF-muodossa, muussa muodossa tulevia laskuja ei käsitellä. Jokaisen laskun tulee olla omassa PDF-tiedostossaan. Yhdessä PDF-tiedostossa ei saa olla kuin yksi lasku ja sen liitteet. Laskun liitteiden tulee olla niihin liittyvän laskun kanssa samassa PDF-tiedostossa. Liitteidenkin tulee siis aina olla PDF-muodossa. Skannauspalvelussa ei käsitellä kuin laskuja. Muu materiaali tulee lähettää kunnan muihin sähköpostiosoitteisiin.

Jos laskuja toimitetaan paperisena kuntaan 1.8.2020 jälkeen, kunta postittaa laskut skannauspalveluun ja niiden maksu voi postinkulusta johtuen viivästyä.