Kuntosali

Julkaistu: 6.10.2021

Kuntosalin kulkukortit vaihtuvat asteittain uuteen järjestelmään

Kunnantalon kuntosalin ovien uusi kulkujärjestelmä on nyt käytössä. Ovet avautuvat vanhojen Kulkurikorttien lisäksi älylukolla, joka avautuu käyttäjän puhelimeensa saamalla linkillä. Kulkuoikeus ostetaan verkko-ostona.

Voimassa olevat kulkukortit toimivat uuden järjestelmän rinnalla niin kauan, kuin niissä on voimassaoloaikaa jäljellä. Ensi vuoden aikana vanhoista korteista luovutaan kokonaan.
Asiakkaat, joilla ei ole älypuhelinta tai verkkopankkitunnuksia, saavat ohjeistuksen kunnantalon asiointipisteestä kuntosalin käyttöön, kun kulkukortit lakkaavat toimimasta.

Uudistuksen myötä kuntosalin käyttäjät voivat ostaa käyttöoikeuden kuntosalille ajasta ja paikasta riippumatta. Lippuvalikoimaan on lisätty yhden viikon ja yhden vuorokauden käyttöoikeudet, jotka ovat käteviä esimerkiksi vapaa-ajanasukkaiden tarpeita ajatellen.

Kuntosalin käyttäjiä palvelee myös kävijämääränäyttö, josta kuntoilijat näkevät, kuinka paljon käyttäjiä kuntosalilla on. Näin voi esimerkiksi lähteä treenaamaan sellaiseen aikaan, kun salilla on vähän kuntoilijoita. Järjestelmä toimii siten, että käyttäjät kirjautuvat kuntosalin ovella kertakäyttöisellä nimimerkillä ja salasanalla, jotka ovat voimassa kyseisen kuntosalikäynnin ajan. Järjestelmä ei kerää rekisteriä yksittäisen kävijän käyntikerroista.

Osoitteesta www.kangasniemi.fi/kuntosali löydät
kaikki kuntosalin linkit yhdestä paikasta:
kävijämääränäyttö, käyttöoikeuden osto,
varauskalenterinäkymä ja kuntosalin nettisivut.

Toimi näin

Kun Kulkurikortistasi loppuu käyttöoikeus, voit ostaa käyttöoikeuden verkko-ostona. Kuntosalin oven älylukko aukeaa varauksen aikana matkapuhelimella klikkaamalla varausvahvistuksessa olevaa oven avauslinkkiä ja seuraamalla selaimen näytön ohjeita.

Jos sinulla ei ole älypuhelinta tai verkkopankkitunnuksia, saat ohjeet kunnantalon asiointipisteestä.
Tule käymään asiointipisteellä tai ota yhteyttä puhelimitse klo 9.00-11.30, puh. 040 719 9370.


Kunnantalon kuntosali on ollut remontissa alkuvuonna 2021. Remontin myötä kuntoilulaitteita on lisätty ja pukuhuoneiden penkit on vaihdettu.

Lisätietoja kuntosalin aukioloajoista ja hinnoista