#

Julkaistu: 17.8.2020

KORONAVIRUSEPIDEMIAN VAIKUTUKSET KANGASNIEMEN KUNNAN TOIMINNASSA 17.8.2020

Kangasniemen kunta jatkaa koronarajoitteita toistaiseksi. Muutoksia tullaan tekemään tilanteen kehittymisen myötä sekä valtakunnallisten ja alueellisten linjausten mukaisesti.

Kunnan korona-ajan erityispalvelut

Essote ohjeistaa maskien käyttöön ja jakeluun liittyvistä kysymyksistä 18.8., jonka jälkeen kunta päivittää ohjetta sen osalta.

Varhaiskasvatus ja perusopetus

Varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen toimintaan liittyvistä toimintaohjeista on tiedotettu opetuksen käynnistymisen yhteydessä. Rehtorit ja varhaiskasvatusjohtaja tiedottavat huoltajia tarpeen mukaan Wilman ja Daisyn kautta.

Kunnan eri yksiköt

· Kirjasto palvelee asiakkaita toistaiseksi ma-pe kello 11:00 – 18:00. Syyskuun alusta kirjasto on auki ma-pe 10.00 – 18:00. Lehtilukusalin omatoimiaika on toistaiseksi suljettu.

· Koulujen tilat, 95 (Perhetupa) ja kunnan liikuntapaikat

Yleisötilaisuuksia ei järjestetä toistaiseksi koulujen tiloissa. Seutuopiston ja musiikkiopiston kurssit käynnistyvät ohjelmien mukaisesti. Liikuntapaikkojen osalta hyväksytyt vuorot käynnistyvät sovitusti.

· Kunnantalo

Kangasniemen Kunnantalon aula sekä asiointipiste ovat avoinna toistaiseksi ma-pe klo 9:00 – 11:30. Toimistotilojen ovet pidetään suljettuna ja asiakastapaamiset ajanvarauksella. Kunnantalon neuvottelutiloista kunnanhallituksen sekä teknisen toimen neuvotteluhuone eivät ole varattavissa talon ulkopuolisille.

· Kangasniemi-salissa voidaan järjestää yleisötapahtumia yleiset kokoontumisrajoitukset huomioiden.

· Kangasniemi-salin elokuvateatteriesitykset ovat käynnissä toistaiseksi.

Toimielinten kokoukset

Kokoukset järjestetään Kunnantalolla Kangasniemi-salissa. Kokouksiin on myös mahdollista osallistua etäyhteydellä.

Etätyö

Henkilöstön etätyösuositusta jatketaan toistaiseksi niiden henkilöiden osalta, joiden tehtävien hoidon kannalta se on mahdollista.