#

Julkaistu: 3.6.2020

Kiviniemen leirintäalueen yleis- ja kehittämissuunnitelman julkaisu ja kuntalaisten kuuleminen

”Kiviniemen yleis- ja kehittämissuunnitelma on valmistunut.
Valmistelun tavoitteeksi asetettiin ”Kiviniemi Camping – Suomen kaunein leirintäalue.” Miltä suunnitelma näyttää? Mitä pitää jatkossa ja toteutuksen suunnittelussa huomioida? Miltä mielestäsi näyttää nykyaikainen tulevaisuuden leirintäalue? Suunnitelmaa voit kommentoida oheisesta linkistä sähköisen asioinnin kautta.

Yleis- ja kehittämissuunnitelman lähtökohtia:

Puhdas Puula
Kiviniemen leirintäalueen imagoon kuuluu järven läheisyys, uniikki luonto, elämyksellisyys ja kestävien ratkaisujen käyttäminen. Lisäksi alueella sijaitsee erilaisia elämyksellisiä toimintoja, kuten kanoottivuokraus ja luontopolku. Alueen rakennukset ovat ekologisia ja maisemaan soveltuvia.

Kohderyhmät
Kiviniemen kaunis leirintäalue on suunnattu matkailuajoneuvoilla matkustaville sekä teltta- ja mökkimajoitusta hakeville. Majoituspalveluja tarjotaan niin peruspalveluita kuin korkeampaa tasoa toivoville matkailijoille. Majoituksen lisäksi alueella on myös palveluita paikallisille päiväkävijöille. Kansainväliset matkailijat on myös huomioitu.

Toiminnot
Leirintäalueen peruspalveluiden lisäksi alueella on elämyksellisiä liikunta- ja hyvinvointipalveluita. Tapahtumilla ja luotomatkailupalveluilla alueen yrittäjät keräävät säännöllisiä kävijöitä myös leirintäalueella majoittuvan väen ulkopuolelta.”

Linkki sähköiseen asiointiin avoinna 31.8.2020 saakka.