Julkaistu: 11.8.2022

Kangasniemen kunta hakee elinvoimakehittäjää

Kangasniemen kunta hakee elinvoimakehittäjää kehittämään kuntaa osana elinvoimatiimiä.

Kangasniemi on 5200 asukkaan luonnonkauniista vesistöistään tunnettu, kehittyvä ja yritystoiminnaltaan vahva kunta, jossa on runsaasti vapaa-ajan asutusta, hyvät palvelut sekä aktiivinen järjestökenttä.

Elinvoimakehittäjä toimii yritysrajapinnassa kehittämällä palveluympäristöjä matkailun ja vapaa-ajan tarpeisiin. Elinvoimakehittäjä etsii myös uusia toimintamalleja yritysten työvoiman saatavuuden ja kilpailukykyisen toimintaympäristön turvaamiseksi. Lisäksi valittu henkilö kehittää kuntastrategian mukaisesti kunnan elinkeinopalveluja yhteistyössä kunnanjohtajan kanssa.

Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen tehtävän, jossa tukenasi on kokeneita kuntatyön ammattilaisia.

Hakijalta edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kokemusta yritysten kanssa tehtävästä yhteistyöstä. Odotamme hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja, hankeosaamista ja aktiivista kehittämisotetta. Kokemus kunta-alasta sekä korkeakoulu- ja oppilaitosyhteistyöstä katsotaan eduksi.

Elinvoimakehittäjän tehtävä on määräaikainen ja se täytetään 3.10.2022 alkaen kahdeksi vuodeksi. Koeaika on 6 kuukautta. Valitun henkilön tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista. Elinvoimakehittäjän tehtäväkohtainen palkka on n. 3700 €/kk, jonka lisäksi maksetaan KVTES:n mukaiset lisät.

Lisätietoja antaa kunnanjohtaja Kimmo Kainulainen,
kimmo.kainulainen@kangasniemi.fi puh. 040 73 66 053

Hakemukset tulee toimittaa 31.8.2022 klo 15:00 mennessä ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella osoitteeseen www.kuntarekry.fi, hakuavain 452516. Mahdollinen kirjallinen hakemus ansioluetteloineen tulee toimittaa osoitteella Kangasniemen kunta, Kirjaamo, Otto Mannisen tie 2, 51200 Kangasniemi. Kuoreen merkintä ”Elinvoimakehittäjä”

Kehitysalustoilla innovaatioita ja elinvoimaa Kangasniemelle -hanke, jota rahoittaa Etelä-Savon maakuntaliitto AKKE-rahoituksella
Hankesuunnitelma (pdf)