#

Julkaistu: 15.5.2023

Kangasniemeläinen yrittäjä – vastaa kyselyyn ja kerro millaisia palveluita juuri sinä kaipaat yrityksesi menestyksen tueksi

Kangasniemeläinen yrittäjä, haluamme kuulla sinun mielipiteesi Kangasniemen kunnan elinvoima- ja työllisyyspalveluista. Olemme laatineet palvelutarvekyselyn, jonka avulla haluamme saada tietoa siitä, millaista tukea ja apua kangasniemeläiset yrittäjät tarvitsevat.  

Kyselyssä käsitellään mm. yritysneuvontaa, elinkeino- ja yritystukia, työvoiman saatavuutta, koulutus- ja valmennuspalveluita sekä markkinointia. Kyselyn avulla saat myös mahdollisuuden antaa vapaasti palautetta siitä, mitä palveluita kaipaisit lisää. 

Toivomme, että käytät hetken vastaamalla kyselyyn ja autat meitä kehittämään palveluitamme vastaamaan paremmin juuri sinun yrityksesi tarpeita. Kysely on auki toukokuun 2023 loppuun saakka. Kyselyyn vastaaminen on täysin vapaaehtoista, mutta arvostamme jokaista vastausta.  Vastauksia tullaan käsittelemään ehdottoman luottamuksellisesti. Tuloksista tullaan julkaisemaan yhteenveto kunnan sivuilla ja viestintäkanavissa siten, ettei yksittäisiä henkilöitä tai yrityksiä ole mahdollista tunnistaa niistä. 

Kiitos jo etukäteen vastauksistasi! 

Siirry vastaamaan: Palvelutarvekysely kangasniemeläisille yrittäjille

Ystävällisin terveisin 

Kangasniemen kunta 
Elinvoimapalvelut 
Työllisyyspalvelut