jouko häkkinen, tommi vehmala, kimmo kainulainen

Julkaistu: 4.7.2024

Jouko Häkkiselle Wiljam Sarjala -mitali

Kangasniemen kunta palkitsi Puula-aktiivi Jouko Häkkisen Wiljam Sarjala -mitalilla Puula-forumissa keskiviikkona 3.7.2024.

– Idean Puula-foorumin järjestämisestä esitti reilu kymmenen vuotta sitten Jouko Häkkinen. Hän on ollut sen jälkeen keskeinen kantava voima ja tärkeä taustavaikuttaja kaikissa Puula-forumeissa. Jouko Häkkinen on vuosien aikana tuonut lukuisissa puheenvuoroissaan esille Puulan merkitystä alueen elinvoiman kannalta. Erityisesti hän on korostanut Puulan vedenlaadun ja puhtauden merkitystä, kertoi kunnanjohtaja Kimmo Kainulainen perusteluja.

Jouko Häkkinen on toiminut myös useita vuosia muun muassa Kangasniemen Kalskeen ja Retkipaikkasäätion puheenjohtajana. Hänet on aiemmin palkittu myös vuoden positiivisempana kangasniemeläisenä.

– Kaikissa rooleissaan ja Puulan heimolaisena Jouko Häkkinen on aidosti halunnut tuoda esille Puulan järviluonnon ainutlaatuista. Voikin sanoa, että Puula on ollut Joukolle sydämen asia, sanoo Kainulainen

Kangasniemen kunta myöntää Wiljam Sarjala -mitalin yhteisölle tai yksityisille henkilöille silloin kun kunnalla on erityinen syy kiitollisuuden ja huomaavaisuuden osoittamiseen. William Sarjala -mitali on nimetty Kangasniemellä vaikuttaneen pitkäaikaisen kansanedustajan ja ministerinäkin aikanaan toimineen Wiljam Sarjalan mukaan.