Julkaistu: 18.2.2021

Haemme Kangasniemelle kunnanjohtajaa

Unelmoitko kiinnostavasta työstä ja asumisesta
puhtaiden vesistöjen äärellä?

Löydä paikkasi vireältä Kangasniemeltä, kolmen kaupungin tuntumasta. Meillä on tilaa, luontoa, monipuolisia palveluja ja laajakirjoinen yrityselämä. Lisäksi kunta tarjoaa hyvät harrastusmahdollisuudet ja monipuoliset kulttuurielämykset. Kangasniemellä on uusi yläkoulu ja oma lukio, jäähalli sekä PuulaGolf ja Syvälahden Viihdekeskus.

Asukkaita kunnassamme on noin 5300. Aktiivinen järjestö- ja kyläyhdistystoiminta mahdollistaa hyvän arjen kaikenikäisille koko laajan kunnan alueella. Ja rantaviivaa Kangasniemellä on yli 1550 km eli koko Suomen pituudelta. Kiinnostuitko?

Haemme KUNNANJOHTAJAA, jolta löytyy uskoa ja innostusta kehittää tulevaisuuden
maaseutumaista kuntaa.

Tarvitsemme juuri Sinua, jolta löytyy ennakkoluulottomuutta ja kykyä muuttaa kuntamme vahvuudet todelliseksi vetovoimaksi. Sinua, jolle ihmisten johtaminen kuunnellen ja kannustaen on luontevaa, ja osaat viestiä, sekä markkinoida kuntaamme positiivisesti ja kiinnostavasti.

Hakijoilta edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, johtamiskokemusta sekä perehtyneisyyttä kunnallishallintoon. Arvostamme monipuolista kunnallishallinnon talouden sekä elinkeinoelämän tuntemusta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja muutosjohtajuutta.

Viran täytössä voidaan käyttää myös suostumusmenettelyä. Virka täytetään sopimuksen mukaan ja täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Hakuprosessissa tullaan käyttämään ulkopuolista arvioijaa.

Hakuasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta.

Hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 21.2.2021 klo 18:00 mennessä Kuntarekry:n kautta www.kuntarekry.fi, hakemukseen on liitettävä kelpoisuutta osoittavat tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
kunnanvaltuuston puheenjohtaja Tommi Vehmala puh 0400 796 747 tai sähköpostilla tommi.vehmala.lh@kangasniemi.fi
kunnanhallituksen puheenjohtaja Tapani Nykänen puh. 0440 635 258 tai sähköpostilla tapani.nykanen.lh@kangasniemi.fi
Mercuri Urvalin konsultti Tomi Arppe, puh. 045 127 4656

Hakuilmoitus on ladattavissa seuraavasta linkistä: