Julkaistu: 31.10.2023

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisan yhteisöavustusten haku on avattu vuodelle 2024

Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen lautakunta hyväksyi 18.10.2023 kokouksessaan yhteisöavustussäännön vuodelle 2024 ja päätti avata sähköisen avustushaun 30.10.2023 mennessä.

Etelä-Savon alueen yhteisöt voivat hakea Eloisan yhteisöavustusta 15.12.2023 saakka. Yhteisöillä tarkoitetaan yhdistyksiä, järjestöjä, seuroja, säätiöitä, seurakuntia sekä muita 3. sektorin toimijoita.

Suosittelemme täyttämään hakemuksen ensisijaisesti hallinnon asiointipalvelussa sähköisesti. Asiointipalveluun kirjaudutaan omilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
Hakemuksen voi täyttää täällä: https://asiointi.etelasavonha.fi/services

Eloisa järjestää yhteisöavustuksista julkisen info-tilaisuuden Teamsissa torstaina 16.11.2023 klo 15.30 – 17.00

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki Etelä-Savon alueen yhteisöt. Tilaisuus tallennetaan ja julkaistaan Eloisan verkkosivuilla myös jälkikäteen katsottavaksi.

Info-tilaisuuden ohjelma:

  • Etelä-Savon hyvinvointikertomuksen ilon ja huolen aiheet – mihin asioihin hyvinvointialueella tulisi panostaa hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä
  • Toimialojen kuulumiset – minkälaista yhteistyötä hyvinvointialueella tehdään Etelä-Savon yhteisöjen kanssa tällä hetkellä
  • Yhteisöavustuksen hakeminen

Tilaisuuteen voi lähettää yhteisöavustuksia koskevia ennakkokysymyksiä 12.11 mennessä täällä: https://forms.office.com/e/HfVkUfYHcv

Pyrimme vastaamaan kaikkiin ennakkokysymyksiin tilaisuudessa.

Suora linkki info-tilaisuuteen: Liity Teams-kokoukseen tästä.

Lisätietoja Eloisan nettisivuilla

Eloisan nettisivuille on perustettu erillinen Yhteisöavustukset -sivu, johon päivitetään ajankohtaiset tiedot avustuksista. Sivulta on myös suorat linkit hakemuksiin (myös paperiseen versioon) ja info-tilaisuuteen.

Kurkkaa sivut täältä: https://etelasavonha.fi/eloisa/kumppanuudet/yhteisoavustukset