#

Julkaistu: 25.5.2020

Avoin ilmastotapaaminen 15.6.2020

Tervetuloa Kangasniemen avoimeen ilmastotapaamiseen 15.6. klo 13-15. 

Kangasniemelle tehdään oma ilmasto-ohjelma. Kaikki asiaan liittyvät voivat osallistua tilaisuuteen verkossa Teams-alustalla. 

Linkki verkkokokoukseen on https://bit.ly/kniemi-1506-2020 

Kunnanvaltuuston ja -hallituksen jäsenet voivat osallistua Kangasniemi-salissa. 

Ohjelmatyötä tukee Mikkelin seudun kuntailmasto 2050 -hanke, jossa ilmastokoordinaattorina toimii Harri Hakala. Tähän mennessä ilmasto-ohjelmasta on keskusteltu johtavien viranhaltijoiden kanssa.

Taustalla olevassa hankkeessa on mm. kerätty tietoa kuntien tilanteesta, erilaisista kehittämismahdollisuuksista, alueellisesta ja valtakunnallisesta toiminnasta teeman alla sekä ilmastotyölle tarjolla olevasta rahallisesta ja muustakin tuesta. 

Tilaisuus on tarkoitettu kunnan työntekijöille, luottamushenkilöille ja muille sidosryhmille. Harri Hakala esittelee siinä Kangasniemen päästöjen ja nielujen tilannetta tulevan ilmasto-ohjelman pohjaksi. (ks. https://paastot.hiilineutraalisuomi.fi/ ja https://www.mikkeli.fi/sisalto/palvelut/ymparisto/ymparistonsuojelu/ympariston-tila-ja-seuranta)  

Tilaisuudessa annetaan sidosryhmien vastattavaksi näkemyksiä kartoittava kysely.      

Verkkokokousvälineen käyttö saattaa olla osalle osallistujista vierasta. Jos haluat harjoitella kokousvälineen käyttöä etukäteen, niin laita viestiä Harri Hakalalle.  

Harri Hakalaan voi olla yhteydessä ilmasto-asioissa myös tämän tilaisuuden ulkopuolella. 

Tervetuloa, 
 

Harri Hakala
ilmastokoordinaattori
Mikkelin seudun ympäristöpalvelut
puh. 044 794 3275
harri.hakala@mikkeli.fi

Risto Nylund
kunnanjohtaja
puh. 040 554 9417