#

Julkaistu: 11.2.2020

Elinkeinoelämän tukemisperiaatteiden mukainen koulutus- ja kehittämistuki

Kangasniemeläiset yritykset voivat hakea avustusta 31.12.2020 mennessä.

Kangasniemeläinen yritys voi saada Kangasniemen kunnalta tukea liiketoiminnan kehittämiseen ja kouluttautumiseen. Vaihtoehtoisesti yritys voi saada tukea asiantuntija- ja konsultointipalvelujen hankintaan tai kouluttautumiseen.

Tuki on 50 % koulutustilaisuuden/saman koulutuskokonaisuuden kurssimaksuista tai asiantuntijapalvelusta (alv 0 %). Koulutustilaisuuden tai asiantuntijapalvelun järjestäjä tulee olla yleisesti tunnettu, korkeatasoista palvelua järjestävä yhteisö.

Tuen ehtona on, että koulutus tai asiantuntijapalvelu ei ole jokavuotista rutiinikoulutusta tai rutiinitoimintojen ylläpitämistä, vaan ammattitaidon ylläpitämiseksi, säilyttämiseksi ja kehittämiseksi tarvittavaa koulutusta tai yrityksen liiketoimintoja edistävää ja kehittävää toimintaa.

Tukea myönnetään yhteen koulutustilaisuuteen/samaan koulutuskokonaisuuteen tai asiantuntija- ja konsultointipalveluun/yritys/vuosi ja tuen maksimimäärä on 500 €/ yritys/vuosi.

Tuen saamiseksi edellytetään yhteydenottoa etukäteen asian valmistelijaan hallintopäällikköön. Tuki maksetaan toteutuneita kustannuksia vastaan jälkikäteen jätetyllä hakemuksella (hakemus, koulutusohjelma/kurssikuvaus, laskukopiot, maksukuitit). Päätöksen tekee kunnanjohtaja.

Tukea voi hakea 31.12.2020 mennessä sähköisessä asiointipalvelussa vahvan tunnistautumisen jälkeen: