Teatteri Sirkus Suosalo: Kiertävät komeljanttarit! – Kiviä taskussa

Teatteri Sirkus Suosalo: Kiertävät komeljanttarit! – Kiviä taskussa  Teatteri Sirkus Suosalo on rakastetun näyttelijän, Martti Suosalon, pitkäaikainen unelma. Se on kiertävä teatteri, tunnelmallinen sirkusteltta katsomoineen.  Kangasniemelle Teatteri Sirkus Suosalo saapuu Kiviä taskussa -näytelmän kanssa. ”Charlie ja Jake, Martti Suosalo ja Mika Nuojua, kulkevat Kiviä taskussa -näytelmässä läpi monen miehen elämän. Pentti Kotkaniemen ohjauksessa ihmiskohtaloihin ja kokemuksiin limittyy myös Irlannin historia. Kiviä taskussa on ilmiö Suomen teatterikentällä – sitä on esitetty loppuunmyytynä jo vuodesta 2002.”

Kangasniemellä näytöksiä on kaksi:
maanantaina 28.8. kello 19.00
tiistaina 29.8. kello 19.00

Kesto: noin 2 t 15 min, sis. väliajan
Liput: peruslippu 38 €, eläkeläiset 36 €, opiskelijat 29 €

Lippuja myydään Kangasniemen kirjastossa ja verkossa Tiketissä 17.4. alkaen.

KANGASNIEMEN NÄYTÖSTEN LISÄLIPPUJEN MYYNTI ON ALKANUT TIKETISSÄ!

KIRJASTON LISÄLIPUT OVAT SAAPUNEET! Molempiin näytöksiin on kirjastossa myynnissä 50 lisälippua. Istuinpaikat (ei selkänojia) ovat numeroimattomia. Kirjasto ei ota vastaan varauksia, vaan liput myydään suoraan palvelutiskiltä. Kirjasto on avoinna ma -pe kello 10 – 18 ja la kello 10 -14.

Tapahtumat järjestää yhteistyössä Teatteri Sirkus Suosalo ja Kangasniemen kirjasto Kuva: Helsingin Kaupunginteatteri, Photo © Tapio Vanhatalo

Tapahtuman tiedot


Päivämäärä

Alkaa:

28.8.2023

klo

19.00

Päättyy:

28.8.2023

klo

21.15

Tapahtuman sijainti

Hiskinniemi, Puulaakin takana oleva alue

Tapahtumaluokka

Kirjasto

Kulttuuri

Taide

Teatteri