LiveLavis

Live Lavis Kangasniemellä
Aika: to 28.4.2022 klo 14-15 Kangasniemen työväentalo, Lääkärintie 2

Tule tanssimaan Lavista työväentalolle haitarin soiton säestyksellä!

Lavis-lavatanssijumppa on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock, cha cha ja tango. Lisätiedot: www.lavis.fi
Tunnit lähtevät alkeista eli askeltakaan ei tarvitse osata ennakolta! Tule mukaan ja innostu tanssin taiasta!

Lavista ohjaa Jaana Strandman ja live-musiikista vastaa maakuntataiteilija Sirkka Kosonen, 5- ja 2-rivinen haitari. Ei ennakkoilmoittautumista eikä osallistumismaksua.
Varusteet: joustava tanssiin sopiva asu sekä jalkineet/jumppatossut + juomapullo.

Vallitseva koronatilanne huomioiden osallistu toimintaan vain terveenä sekä huolehdi hyvästä käsihygieniasta, noudata maskisuositusta ja muista ylläpitää turvavälit. HUOM! Osallistujamäärä rajataan tarvittaessa ohjeistuksien mukaisesti. Tapahtuman järjestäjät eivät ole vakuuttaneet osallistujia eli jokainen liikkuu omalla vastuulla.Yhteistyössä mukana Kangasniemen kulttuuripalvelut sekä Etelä-Savon kuntien yhteinen AKKU – Alueellinen kuntien kulttuuripalveluiden kehittäminen Etelä-Savossa -hanke, jota koordinoi Etelä-Savon maakuntaliitto ja rahoittaa OKM.

Tapahtuman tiedot


Päivämäärä

Alkaa:

28.4.2022

klo

14.00

Päättyy:

28.4.2022

klo

15.00

Tapahtuman sijainti

Kangasniemen työväentalo, Lääkärintie 2, 51200 Kangasniemi

Tapahtumaluokka

Kulttuuri

Tanssi

Tapahtuman verkkosivut

https://esavo.fi/kevat2022