Lemmikkileiri

Lemmikkileirillä lapsi saa oman hoitolemmikin leirin ajaksi. Lapsi pääsee tutustumaan lemmikin pitämiseen ja hoitoon. Käymme mm. läpi ruokinnan, turkinhoidon, koulutuksen, yleisiä sairauksia ja niiden hoitoa, lemmikin ensiavun, elinkaaren vaiheet, eri harrastusmahdollisuuksia…

Lisäksi leiri sisältää mm. uintia, pelejä ja leikkejä, leirinuotion ja paljon muuta! Leirin lopuksi lapsi saa mukaansa lemmikinhoito-oppaan.

Lemmikkeinä koiria, kissoja, kaneja, kanoja, ja lampaita karitsoineen. Leiripaikkana Palokankaan perinnetila, Kutemajärvellä Kangasniemellä.

Leirin hinta on 220€, sisaralennus -10% (hinnat sis. alv, varausmaksu, vakuutus, ruoat, aittamajoituksen, hoito-oppaan). Leirimaksu maksetaan leirillä joko käteisellä tai kortilla. Lemmikkileiri on suunnattu yli 8-vuotiaille.

Peruutusehdot: 7vrk ennen leirin alkua tehdystä peruutuksesta peritään 50% leirimaksusta. Leiripaikan voi siirtää toiselle henkilölle. Leirimaksua ei palauteta mikäli osallistuja keskeyttää leirin. Leiri toteutuu mikäli osallistujia on vähintään neljä.

Lemmikkileiri 1: 9.-11.7.2021 saapuminen ja kotiinlähtö klo 16

Lemmikkileiri 2: 14.-16.7.2021 saapuminen ja kotiinlähtö klo 16

Tapahtuman tiedot


Päivämäärä

Alkaa:

14.7.2021

klo

16.00

Päättyy:

16.7.2021

klo

16.00

Tapahtuman sijainti

Palokankaan perinnetila, Kutemajärvi

Tapahtumaluokka

Perhe

Tapahtuman verkkosivut

https://www.luontoanne.fi/