#

Mökki ja matkailu

#

Koe Kangasniemi ja kangasniemeläisyys!

Kangasniemi tarjoaa paljon meille kangasniemeläisille ja teille täällä kävijöille.

Luonnosta ja luonteesta se lähtee. Luonto on luonut meille upeat puitteet ja paikkakuntalaiset ovat hyvällä etelä-savolaisella asenteella sekä toiminnalla luoneet yhteisöllisen, välittävän ilmapiirin.

Me kangasniemeläiset olemmekin ylpeitä siitä, että niin moni on valinnut kuntamme joko asuinkunnakseen tai vapaa-ajan viettopaikakseen.

Koe Sinäkin Kangasniemen luonnon ja kulttuurin, sekä palvelujen moninaisuus!
#

Kangasniemen matkailuinfo

Kunnantalon aula
Otto Mannisen tie 2, 51200 Kangasniemi

Esitteitä ja karttoja noudettavissa
arkisin ma-pe klo 9–15

KESÄLLÄ Rantatorilla, Satamatie 18
3.6. – 26.7.2024 ma-pe klo 9-15 ja la klo 9-14

Puh. 040 1391 360
kirjaamo@kangasniemi.fi

#

Ihanat ostospaikat!

Onko mökkituliaiset ostamatta? Onneksi Kangasniemellä on kattava tarjonta ihania putiikkeja ja päivittäistavaraliikkeitä. Niistä löytyy niin tuliaiset kuin muutkin omaa mieltä lämmittävät tuotteet.

#

Majoitu mukavasti!

Oletko vielä vailla majapaikkaa? Monipuoliset majoituskohteet ympäri kaunista Kangasniemeä tarjoavat elämyksiä luonnon rauhasta nauttiville matkaajille. Lähes poikkeuksetta majoituskohteet sijaitsevat upeissa maisemissa järvenrannalla. Muutamia kohteita löytyy myös Kangasniemen keskustasta Puulan rantamaisemista.

#

Mukavaa tekemistä!

Alkaako pelkkä mökkeily jo tylsistyttää? Jos näin on niin nyt on aika tutustua paikkakunnan ohjelmapalveluyrittäjiin, jotka järjestävät kaikkea kivaa tekemistä niin vesillä kuin maallakin.

#

Vatsantäytettä!

Joko on nälkä tai jano? Tai muuten vain tekee herkkuja mieli? Apua näihin puutostiloihin löytyy paikkakunnalta useastakin kohteesta. Kesäaikaan tarjonta laajenee myös monille kylille keskustaajaman lisäksi.

#

Vapaa-ajan asukkaille pikalinkkejä!

Paikkakunnan palvelut hukassa? Tässä kootusti ensiapua mökkiläisille ja muillekin matkalaisille Kangasniemen palveluista.

#

Näe ja koe Kangasniemi!

Kangasniemi maakuntajärvi PUULAN kainalossa tarjoaa monipuolista nähtävää ja koettavaa ympäri vuoden kaikenikäisille matkailijoille. Meillä voit nauttia lomasta joko leppoisasti loikoillen tai nauttien aktiivilomasta erilaisten harrastusten parissa.