#

Stugor och turism

#

Turistinformation

Kunnantalo – Kommunhuset
Otto Mannisen tie 2, 51200 Kangasniemi
Öppet mån – fre 9-15

Tel. +358 (0)40 1391 360
kirjaamo@kangasniemi.fi

SOMMAREN!
Turistinformation ligger från juni till augusti på torget, Satamatie 16.
Öppen mån – fre 9-16 och liksom i juli 10-14 på lördagar.

#

Upplev Kangasniemi!

Kangasniemi erbjuder mycket för oss Kangasniemi-människor och för dig besökare här. Naturen har skapat en magnifik miljö och befolkningen i Kangasniemi med en bra attityd och handling i södra Savolax har en gemensam, omtänksam atmosfär. Vi vill att besökaren ska känna att de tas om hand.
Vi i Kangasniemi är stolta över det faktum att så många har valt vår kommun att vara deras bostad eller fritid.
Upplev mångfalden av natur och kultur i Kangasniemi!

#

Underbara butiker!

Kangasniemi har flera underbara butiker och livsmedelsbutiker.

#

Bo bekvämt!

Fortfarande saknas boende? Mångsidiga bostäder runt vackra Kangasniemi erbjuder turister lugn i naturen. Nästan utan undantag ligger bostäderna i ett spektakulärt landskap vid sjön. Några av fastigheterna kan också hittas i centrum av Kangasniemi vid Puula strandlandskap.

#

Trevligt att göra!

Blir du bara uttråkad med bara stugan? Om fallet är så är det nu dags att lära sig känna samhällets programtjänstentreprenörer som gör allt kul på vattnet såväl som på land.

#

Magsfyllning!

Antingen hunger eller törst? Eller gör det bara nöjen i sinnet? Hjälp för dessa brister finns på flera platser i Kangasniemi. På sommartid sträcker sig utbudet också till många byar utöver centralstaden.

#

Sevärdheter

Kangasniemi erbjuder en mängd olika saker att se och göra året runt för turister i alla åldrar. Här kan du njuta av din semester antingen lugnt eller njuta av en aktiv semester.