#

Yrittäjät

Ajankohtaista

Koulutusta, tapahtumia ja tiedotteita

Täältä saat tietoa paikkakunnan yrityksille ja yhteisöille suunnatuista ajankohtaisista koulutustilaisuuksista ja tapahtumista sekä löydät uusimmat elinkeinotoimintaan liittyvät tiedotteet.

Uutisia ja tiedotteita:

Välitä viljelijästä -projekti

Maatalousyrittäjien eläkelaitoksella (MELA) on meneillään projekti, joka tarjoaa tukea maatalousyrittäjien jaksamiseen, hyvinvointiin ja talouteen liittyvissä haasteissa.

Vaikeuksissa oleva maatalousyrittäjä voi hakea Etelä-Savon yhteyshenkilön, Ilpo Lehtisen kautta Melasta max. 500 euron suuruista ostopalvelusitoumusta. Sitoumuksella voi hankkia asiantuntija-apua uupumuksen tai masennuksen hoitoon tai sen voi käyttää tietyin edellytyksin taloudellisiin ja juridisiin asiantuntijapalveluihin.

Lisätietoa:

Suurkuvatelineiden mainospaikat varattavissa yhdistyksille ja yrityksille

Kunnantalon seinässä olevat mainospaikat (2 kpl) ovat varattavissa kangasniemeläisten / Kangasniemellä toimivien yleishyödyllisten yhdistysten ja yritysten kunnassa järjestämiensä merkittävien yleisötapahtumien markkinointiin. Varaukset elinkeinotoimesta.

Tarkemmat tiedot ja varausohje:

Tiedotteita ja raportteja

Koulutusta ja tilaisuuksia

4.11.2020

Mikkelin seudun RekryONLINE -verkkorekrytapahtuma ke 18.11.2020

Mikkelin seudun RekryONLINE -verkkorekrytapahtuma järjestetään tänä vuonna osana 16.-20.11. järjestettävää DigiSykettä. Digisykkeen keskiviikko 18.11. keskittyy

2.11.2020

Uusi kustannustuki haettavaksi vuodenvaihteessa

Valtioneuvosto on antanut esityksensä yritysten uudesta kustannustuesta eduskunnalle. Ensitietojen mukaan tuki on haettavissa vasta joulun

1.10.2020

40 yrittäjätarinaa

Kangasniemen Yrittäjät ry 40 v. – syksyn 2020 aikana julkaistaan 40 kangasniemeläistä yrittäjätarinaa. Uusin tarina

Yhteystiedot

Risto Nylund

kunnanjohtaja

040 554 9417 risto.nylund@kangasniemi.fi

Paula Ruusupuro

markkinointisihteeri

040 779 5765 paula.ruusupuro@kangasniemi.fi

Ymmärrämme yrittäjyyttä -tunnus