Julkaistu: 13.2.2020

Tiedote Ropulantie-Tuukkasenkuja -kevytväylän talvikunnossapidosta

Ropulantie-Tuukkasenkuja -kevytväylä ei kuulu talvikunnossapidon piiriin sopimuskaudella 2018-2023. Kevytväylällä on kiviä ja epätasaisuuksia, mikä haittaa laadukasta talvikunnossapitoa.

Kunnan kotisivujen palauteväylän kautta on tullut merkittävä määrä palautetta Ropulantien ja Tuukkasenkujan alueen asukkailta. Palaute on annettu nimettömänä. Palaute koskee Tuukkasenkujan ja Ropulantien yhdistävää kevytväylää ja sitä, että sen talvikunnossapito on lopetettu. Palautteessa vaaditaan kevytväylän talvikunnossapitoa.

Kyseinen kevytväylä ei kuulu talvikunnossapidon piiriin sopimuskaudella 2018-2023. Väylän ei katsota olevan välttämätön tai muuten niin merkittävästi alueen asukkaita palveleva, että talvikunnossapito katsotaan tarpeelliseksi. Kevytväylällä on kiviä ja epätasaisuuksia, mikä haittaa laadukasta talvikunnossapitoa. Tästä syystä alueen asukkaita pyritään ohjaamaan Ropulantien ja Salmelantien kevytväylien käyttöön. Korvaava reitti on 21 metriä pidempi ja noususumma on 2 metriä suurempi.

Takaisin ylös