Tapahtumienkangasniemi.fi – sivusto on tarkoitettu kaikille kangasniemeläisille (yksityisille kuntalaisille, yhdistyksille, yrityksille jne.). Sivusto on tarkoitettu ennen kaikkea niille, jotka haluavat tuoda julki (esimerkiksi tapahtumansa, yhdistyksen kokoontumiskerran, urheiluseuran tai harrasteteatterin harjoitusvuoron jne.) yleisen / yksityisen tapahtuman.

Sivusto on täysin ilmainen käyttäjille ja antaa hienon mahdollisuuden ilman mitään maksuja tiedottaa ja tuoda julki paikkakunnan tapahtumatarjonta.

Tapahtuman luonti on yksinkertaista: sinun tarvitsee vain rekisteröityä (voit tehdä sen esimerkiksi facebook-tunnuksilla) ja voit tämän jälkeen luoda tapahtumia. Kun olet luonut tapahtuman, tulee se näkyville tapahtumienkangasniemi.fi – sivustolle Tapahtumat osioon. Kaikki sivuilla vierailevat näkevät tapahtumasi.

Esimerkiksi yhdistyksille tämä toimii hyvänä informaatiolähteenä, jos haluaa tiedottaa viikoittaisista kokoontumisista, harjoituksista tai muista vakituisista tapaamisista.

Sivusto saatiin käyttön Liikkuva Maaseutu – hankkeen kautta, jota ohjaa Etelä-Savon Liikunta ry ja hankkeen vetäjänä toimii EsLi ry:n hanketyöntekijä Juho Liukkonen.

Käykää tutustumassa sivustoon:
tapahtumienkangasniemi.fi

Lisätietoja ja apua ongelmissa tapahtumienkangasniemi.fi asioissa


TULOSTA SIVU TULOSTA SIVU