Kangasniemen kunnan kiinteistöveroprojekti 2016 – 2020

Kangasniemellä toteutetaan vuosina 2016 – 2020 kiinteistöveroprojekti. Projektin tarkoituksena on inventoida kunnan alueella oleva rakennuskanta sekä ajantasaistaa rekisteritietoja.

Projekti käynnistetään lähettämällä kiinteistötietojen ilmoituslomakkeet kiinteistöjen omistajille. Omistajille on varattu vastausaikaa noin kolme viikkoa. Kirjeessä on mukana palautuskuori, jossa postimaksu on maksettu.

Tiedotteen liitteenä oleva ilmoituslomake on ladattavissa sähköisesti tai haettavissa myös paperiversiona kunnan teknisestä toimistosta.

Projektiorganisaatio

Kunta hakee uutta projektityöntekijää.

Rakennuskannan inventointi 2017

Kiinteistöveroprojekti jatkuu vuonna 2017, ja talven aikana lähetetään lisää kiinteistötietojen ilmoituslomakkeita. Kiinteistöjen omistajille on varattu vastausaikaa on n. kolme viikkoa.

Vuoden 2017 kartoitukset keskittyvät valtatie 13 itäpuolelle rajautuen pohjoisessa Pieksämäentiehen (ks. inventointialueen kartta). Mittaukset toteutetaan kunnan kaakkoisosista lähtien, alkaen Läsäkoski – Rauhanjärvi –alueesta ja siirtyen kohti Kyyveden rantoja. Tämän jälkeen kartoitukset siirtyvät Vuojalahteen, Harjunmaalle ja edelleen pohjoisemmaksi seututie 477:ää kohti. Mittaukset ajoitetaan huhtikuu – lokakuun välille.

Tiedotteen liitteenä oleva ilmoituslomake on ladattavissa sähköisesti tai haettavissa myös paperiversiona kunnan teknisestä toimistosta.

LISÄTIETOJA:

Mikko Korhonen
tekninen johtaja
p. 040 5151 739
mikko.korhonen@kangasniemi.fi

Pyydämme ensisijaisesti ottamaan yhteyttä sähköpostilla.

Ilmoituslomake

Inventointialue 2016

Inventointialue 2017

 


TULOSTA SIVU TULOSTA SIVU