Tervetuloa Kangasniemen kirjaston verkkohakuun!

Verkkohaku

Uuden kirjastomme myötä myös tietokantaamme tulee muutoksia. Aiemmin aineiston saatavuus-tiedoissa näkynyt Siirtokokoelma jää historiaan, ja tiedoissa tulee jatkossa näkymään Kangasniemen kirjasto, Lähivarasto ja Varasto. Kangasniemen kirjaston ja Lähivaraston kirjat sijaitsevat uudessa kirjastorakennuksessa ja ovat asiakkaiden saatavilla hetimmiten. Varasto-kirjat sijaitsevat välittömässä kirjaston läheisyydessä, ja ovat saatavilla asiakkaille kesän 2017 jälkeen kysyttäessä viimeistään aina seuraavaksi päiväksi. Osa tietokanta- ja verkkomuutoksista on vielä työn alla, joten verkkokirjaston käytössä saattaa olla tällä ja ensi viikolla häiriöitä.

Verkkohaun kautta voit etsiä ja varata haluamaasi aineistoa.

Voit tehdä hakuja tietokannasta kirjoittamalla hakuikkunaan kirjan nimen tai kirjailijan. Tuloslistan saat haluamaasi järjestykseen klikkaamalla tekstiä Tekijän, Nimen tai Julkaisuvuoden mukaan. Oikean reunan teksti näyttää, onko kirja kirjastossa paikalla eli Lainattavissa tai Lainassa. Lainassa olevaan aineistoon voit tehdä varauksen klikkaamalla tekstiä Lainassa, jonka jälkeen saat näkyviin Varaa-painikkeen. Varaaminen vaatii kirjautumisen verkkohakuun kirjastokortin tunnuksella ja pin-koodilla, jonka saat kirjastosta. Toiminto Lisää omaan hyllyyn ei tee kirjasta varausta, vaan tällä toiminnolla voit kerätä itsellesi muistiin kirjoja. Tätä toimintoa voi hyödyntää vaikkapa opinnäytetyön teoslistaa kerätessä.

Hakuikkunan alta löydät toiminnon Laajennettu haku. Tämän avulla saat rajattua lisää hakuehtoja. Voit etsiä vaikkapa kaunokirjauutuuksia valitsemalla Kategoriaksi Kaunokirjallisuus ja rajaamalla Julkaisuvuosien välille haluamasi vuodet.

E-kirjat löytyvät laajennetun haun puolelta valitsemalla aineistolajiksi E-kirjat.

Mikäli et löydä verkkohaun kautta haluamaasi teosta, ota yhteyttä kirjastoon, autamme sinua mielellämme!


TULOSTA SIVU TULOSTA SIVU