Kesätöitä tarjolla nuorille

Kesätöitä tarjolla nuorille!

Kangasniemen kunta julistaa haettavaksi nuorten kesätyöpaikat:

1. Puisto- ja viheralueiden kunnossapito:

Kangasniemen kunta hakee 16 v. täyttäneitä opiskelijoita keskustan asemakaava-alueille puisto- ja viheralueidensa kunnossapitotöihin kukin työsuhde määräajaksi (n. 1 – 1,5 kk) sopimuksen mukaan. Hakija voi esittää toiveensa ensisijaiseksi työjaksokseen viikoille 18 – 35. Kunta pidättää kuitenkin oikeuden päättää hyväksyttyjen hakemusten työjaksoista. Työaika on 6 h/5 päivänä viikossa. Aikaisempi työkokemus tai alan koulutus, opintomenestys, ajokortillisuus ja auton käyttömahdollisuus luetaan hakijoille eduksi. Mahdollisuus työskennellä toukokuussa tai elokuussa on myös eduksi. Kuitenkin palkataan myös joitakin mainittuja nuoremman ikäluokan hakijoita. Palkkaus KVTES:n mukaisesti.

Kirjalliset, vapaamuotoiset hakemukset toimitettava 16.3.2018 klo 15.00 mennessä osoitteeseen:

Kangasniemen kunta, Tekniset palvelut, Otto Mannisen tie 2, 51200 KANGASNIEMI

Kirjekuoren päälle merkiksi teksti ”puistotyöhakemus”.

Päätökset valinnoista tehdään viikon 13 aikana ja niistä ilmoitetaan hakijoille henkilökohtaisesti.

Lisätietoja antaa tarvittaessa kunnanrakennusmestari Kalle Manninen,  kalle.manninen@kangasniemi.fi

2. Kesätyöpaikat 8.-9. luokkalaisille: 

Tarjolla kangasniemeläisille nuorille (8.-9. luokka) kahden viikon kesätyöjaksoja kunnan eri hallintoyksiköistä. Näistä kesätyöpaikoista tiedotetaan erikseen: wilma, koulu, some.  Lisätietoa antaa tarvittaessa nuorisotyöntekijä Henri Hokkanen, puh. 040 719 6849, henri.hokkanen@kangasniemi.fi

Kesätyöllistämistuet nuorten ja opiskelijoiden työllistämiseen:

Kangasniemen kunta myöntää kesätyöllistämistukea kangasniemeläisille yrityksille, yhdistyksille ja yksityisille työnantajille. Työllistämisen tulee tapahtua 1.4.-30.9.2018. Tuki on max. 250 €/työllistetty/kk. Tukea maksetaan enintään 2 kk:n ajalta. Työllistettävän nuoren on oltava kangasniemeläinen koululainen tai opiskelija (14-24-vuotias), joka ei ole työttömänä työnhakijana työ- ja elinkeinotoimistossa.

Lisätietoja antaa tarvittaessa elinkeinoasiamies Jukka Siikonen, puh. 0400 651 301,  jukka.siikonen@kangasniemi.fi

Tukihakemuslomake ohjeineen löytyy kunnantalon yhteispalvelupisteestä (YPP) tai  YRITTÄJÄT/AJANKOHTAISTA/Kesätyöllistämistukiohjeet ja -lomake.

TULOSTA SIVU TULOSTA SIVU