Kangasniemen kunta julistaa haettavaksi sivistys- ja hyvinvointijohtajan viran

SIVISTYS- JA HYVINVOINTIJOHTAJAN VIRKA

Kangasniemen kunnassa avautuu uusi SIVISTYS- JA HYVINVOINTIJOHTAJAN VIRKA, kun nykyinen sivistysjohtaja-alakoulujenrehtorin virka jaetaan kahteen eri virkaan. Virka alkaa 1.1.2017 ja tehtävän hoitamiseen toivotaan viranhaltijaa mahdollisimman pian vuoden vaihteen jälkeen.

Sivistys- ja hyvinvointijohtaja työskentelee kunnan johtoryhmässä ja vastaa kunnanjohtajan alaisuudessa kunnan sivistys-ja hyvinvointipalveluiden toimialasta, osallistuu kunnan strategiseen suunnitteluun ja oman toimialueen kehittämiseen ja johtamiseen osana kunnan palveluita.

Sivistys- ja hyvinvointijohtaja on sivistys-ja hyvinvointipalveluiden osastopäällikkö ja vastaa 31.5.2017 asti sivistyslautakunnan ja uuden valtuustokauden alusta 1.6.2017 alkaen sivistys- ja hyvinvointilautakunnan asioiden valmisteluista. Sivistys-ja hyvinvointijohtaja toimii esimiehenä rehtoreille (alakoulujen rehtori, yläkoulu-lukiorehtori), varhaiskasvatuksen esimies/päiväkodin johtaja sekä vapaa-aikatoimen työntekijöille (kulttuuri, kirjasto, liikunta, nuoriso). Lisäksi sivistys- ja hyvinvointijohtajan vastuualueeseen kuuluu Etelä-Savon terveys- ja hyvinvointipalvelut Ky:n ja tulevan maakuntauudistuksen vaatima hyvinvointiyhteistyö sekä hyvinvoinnin johtaminen ja kehittäminen kunnassa.

Kelpoisuusvaatimuksena edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä riittävää esimiestyö- ja organisaation johtamiskokemusta sekä talouden hallintaa. Eduksi katsotaan kokemus opetustoimesta ja hyvinvointialalta. Lisäksi kunnanhallitus arvostaa hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kielitaitoa.

Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika ja valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan.

Palkkaus ja työehdot KVTES:n mukaan. Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa.

Virkaan tulee jättää hakemus Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi – Hakuavain: 120815). Hakemukseen tulee liittää jäljennökset kelpoisuustodistuksesta sekä ansioluettelo.

Hakemus tulee jättää viimeistään maanantaina 12.12.2016 klo 12.00 mennessä.

Saapuneita hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja virasta antavat:
kunnanjohtaja Johanna Luukkonen puh. 040 548 1171
kunnanhallituksen pj. Tapani Nykänen puh. 044 063 5258
kunnanvaltuuston pj. Mikko Hokkanen puh. 050 544 0882

Kangasniemi 17.11.16,

Kangasniemen kunnanhallitus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Leave the field below empty!