Koulu- ja opiskeluterveydenhuollon terveydenhoitaja puh. 0400 710 716             (klo 8 – 9).

  • Kalliolan koulu / 1-2. luokat
  • Beckerin koulu / 3.-6. -luokat
  • Kankaisten koulu / 7.-9. -luokat
  • Kangasniemen lukio
  • Kyläkoulut: Koittila,  Vuojalahti, Äkry ja Otto Mannisen koulu

Kouluterveydenhoitajan vastaanotto toimii arkiaamuisin klo 8 – 9 Kankaisten uudessa koulukeskuksessa  2.1.2017 alkaen (Kankaistentie 5, 51200 Kangasniemi) ilman ajanvarausta  ja muina aikoina ajanvarauksella sekä sopimuksen mukaan.

Koululääkärin vastaanotolle tehdään aikavaraukset terveydenhoitajalta. Kouluterveydenhoidon kautta ohjataan oppilas tarvittaessa erityispalveluiden piiriin: psykologi, ravitsemusterapeutti, lasten ja nuorten mielenterveys- ja kuntoutuspalvelut, erikoissairaanhoito.  Koulutapaturman sattuessa oppilas ohjataan tarvittaessa terveyskeskukseen jatkohoitoon.

Hammastarkastus suoritetaan kaikille oppilaille hammashuollon suunnitelmien mukaan.

Koulu- ja opiskeluterveydenhoito on terveydenhuoltolain tarkoittamassa laajuudessa opiskelijoille maksutonta. Samoin koulutapaturmista aiheutuva sairaanhoito ja kuljetus hoitoon on maksuton. Sen sijaan varsinaisesta sairaanhoidosta peritään maksu vallitsevan käytännön mukaan.  Kouluterveydenhuollossa tehdään yhteistyötä oppilaiden, opettajien, vanhempien sekä oppilashuoltoryhmien kanssa kodin ja koulun välistä yhteistyötä tukien.

Hyödylliset linkit:


TULOSTA SIVU TULOSTA SIVU