Laboratorio

Kangasniemen laboratoriopalvelut tuottaa Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymän (ISLAB) laboratorio.

Laboratorio sijaitsee Kangasniemen hyvinvointikeskuksen vastaanottotiloissa osoitteessa Sairaalantie 13, 51200 Kangasniemi.

Laboratorioon voi varata ajan puhelimitse suoraan Kangasniemen laboratoriosta arkisin klo 12 – 14 välisenä aikana. Laboratorioajanvarauksen puhelinnumero on 044 717 8400.

Laboratorioaikoja voi varata puhelimitse vain iltapäivisin siksi, että aamupäivällä laboratoriohoitajien aika menee näytteenottoon ja kiireellisten näytteiden analysointiin. Laboratorio on auki klo 7 – 14.30.

Laboratorioajan voi myös varata internetin kautta
seuraavasta linkistä: https://islab.ajanvaraus.fi/rms.do?url=kyslab

Ajan voi varata paitsi Kangasniemen laboratorioon, niin myös mihin tahansa Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymän (ISLAB) laboratorioon, koska ISLAB:lla on yhteinen laboratorio-atk -järjestelmä. Kangasniemen laboratorio on ollut osa ISLABia 1.1.2008 alkaen.

Internetin kautta voi varata aikoja vain klo 7.10 – 9.50 väliseksi ajaksi. Klo 10 jälkeen otetaan käyttöön vuoronumerojärjestelmä, jolloin laboratorioon voi tulla näytteenottoon myös ilman ajanvarausta. Tällöin täytyy varautua odottamaan näytteenottoon pääsyä.

Internet-ajanvarauksesta voi saada varausvahvistuksen joko sähköpostiin tai kännykkään. Varausta tehdessä saa myös varaustunnuksen, jota tarvitaan, jos laboratorioaikaa haluaa muuttaa tai perua. Varausvahvistuksessa mainitaan myös vuoronumero, mutta se ei ole käytössä Kangasniemellä, vaan ajan varanneet asiakkaat kutsutaan edelleen näytteenottoon nimellä.


TULOSTA SIVU TULOSTA SIVU