Luontokuva pkh

Ikäihmisten palveluoppaaseen on koottu Kangasniemen sosiaali- ja terveyspalvelujen yhteystiedot sekä lyhyt informaatio kunkin aiheen kohdalla. Tarkempaa tietoa saa ottamalla yhteyttä toimintayksikön yhteyshenkilöihin tai johtaviin viranhaltijoihin. Puhelinnumerot löytyvät kunkin aihealueen kohdalta.

Kangasniemen sosiaali- ja terveyspalvelujen henkilökunnan siirryttyä 1.1.2017 Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän (ESSOTE) palvelukseen sähköpostiosoitteet muuttuvat. Uudet sähköpostiosoitteet ovat 1.1.2017 alkaen etunimi.sukunimi@essote.fi

Oppaasta löytyy tärkeitä julkisten palvelujen yhteystietoja sekä joitakin Kangasniemen kunnan yksityisten palvelutuottajien yhteystietoja, jotka helpottavat ikäihmistä selviytymään kotonaan mm. näiden tarjolla olevien palvelujen turvin mahdollisimman pitkään. Oppaasta löytyvät myös palveluseteliyrittäjien yhteystiedot.

Yksityisten palveluntuottajien tulee itse pitää huolta, että omat yhteystiedot ovat ajan tasalla ilmoittamalla muutoksista viimeistään kolme viikkoa ennen uuden version ilmestymistä (päivityskuukaudet maaliskuu ja syyskuu) sähköpostitse osoitteeseen
pia.karkkainen-hannikainen@essote.fi

Seuraava palveluopas päivitetään, kun uudet Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen yhteystiedot ovat tiedossa keväällä 2017.

Oppaan kirjainkoko on normaalia tekstikokoa suurempi (fonttikoko 16), joten se on selkeälukuisempaa. Sisällysluettelon mukaan on helppo löytää tarvittava tieto. Aihealueet ovat aakkosjärjestyksessä.

Toivomme Ikäihmisten palveluoppaasta olevan apua palvelujen haussa.

Kangasniemen sosiaali- ja terveyspalvelut / Essote

Avaa ja tulosta Palveluopas ikaihmisille lokakuu 2016

ikaihmisten-palveluopas-syksy-2016


TULOSTA SIVU TULOSTA SIVU