Hyvis

Hyvis on kaikille Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Itä-Savon, Kymenlaakson, Keski-Suomen, Päijät-Hämeen ja Etelä-Pohjanmaan asukkaille tarkoitettu verkkosivusto, josta löydät monipuolisia terveyspalveluita ympäri vuorokauden, kaikkina vuoden päivinä. Hyviksen sisältö on koottu niin lapsiperheiden, nuorten, työikäisten kuin senioreidenkin tarpeisiin.

Hyvis -sivuilta löytyy valikoitua ja ammattilaisten tarkastamaa hyvinvointitietoa sekä tietenkin Terveyskirjasto ja tärkeitä yhteystietoja. Lisäksi voit varata aikoja laboratorioon. Myös erityisryhmien asiointipalvelu siirtyy Hyvikseen.

Hyviksessä voit testata elämäntapojasi ja etsiä vinkkejä hyvinvointiin. Teemoista löytyy tietoa terveellisistä arjen valinnoista sekä työkaluja muutoksen tueksi. Duodecim Terveyskirjaston artikkeleista voit lukea, miten ylläpidät terveyttä, hoidat sairauksia ja milloin kannattaa hakeutua lääkäriin.

Aluesivuilta löydät muutamalla klikkauksella apteekkien aukioloajat ja päivystyspalvelut sekä ajankohtaiset terveysuutiset ja alueen hyvinvointiaiheiset tapahtumat.

Uutuutena on tarjolla sähköinen terveystarkastus ja blogeja.

Hyvis.fi tarjoaa myös mahdollisuuden sähköiseen asiointiin sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa. Asiointi tapahtuu OmaHyviksessä, jonne kirjaudut henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillasi.

Hyvis-sivuille pääset tästä linkistä:
www.hyvis.fi

Terveydenhuollon sähköinen ajanvaraus:
Hoitajan vastaanotolle Kangasniemen hyvinvointikeskukseen

Asiakkaat voivat varata OmaHyviksen kautta ajan hoitajan vastaanotolle Kangasniemen hyvinvointikeskukseen.

Ajanvarausaikoja on arkisin ma-pe klo 10 – 14, ajat ovat 20 minuutin aikoja.

Hoitajan vastaanoton ajat on tarkoitettu vain ompeleiden poistoa, injektion pistämistä, korvahuuhtelua tai EKG-kontrollia varten. Nämä eivät vaadi hoidon tarpeen arviointia.

Varatun ajan voi myös siirtää tai perua OmaHyviksen kautta.

Sähköisen ajanvarauksen lisäksi asiakas voi edelleen tehdä ajanvarauksen hoitajan vastaanotolle myös puhelimitse ma-pe klo 8-10 tai klo 13-15 numerosta 015 7801 501.

Muita sähköisiä palveluita

Sähköisen ajanvarauksen palvelu laajenee myös Kangasniemen hyvinvointikeskuksen neuvolaan sekä suun terveydenhuoltoon.

Neuvolasta lähetetään postitse ajanvaraus maksuttomaan naisten joukkoseulontatutkimukseen. Tämä ajanvaraus on mahdollista siirtää tai perua sähköisesti OmaHyviksen kautta.

Tulossa on myös mahdollisuus tehdä OmaHyviksen kautta sähköinen ajanvaraus suuhygienistille. Lisäksi on mahdollisuus ajanvarauksen siirtoon, peruutukseen tai voimassa olevan ajanvarauksen tarkistamiseen.

OmaHyvis on Etelä-Savon sairaanhoitopiirissä ja alueen kunnissa käytössä oleva sosiaali- ja terveydenhuollon sähköinen asiointipalvelu. Palveluun voit kirjautua Etelä-Savon alueen Hyvis.fi -portaalista, omilla verkkopankkitunnuksilla.

Etelä-Savon sairaanhoitopiirin asukkaat voivat käydä tarkistamassa omat terveydenhuollon ajanvarauksensa sähköisessä asiointipalvelussa osoitteessa http://www.hyvis.fi/etelasavo/fi/sivut/asiointiin.aspx

ja jatkamalla kohdasta ”Siirry asiointiin”.

Palveluihin kirjaudutaan omilla verkkopankkitunnuksilla. Ensimmäisen kirjautumiskerran yhteydessä tulee hyväksyä sähköisen asioinnin sopimus. Tämän jälkeen ajanvarauksen ohjelma neuvoo yksityiskohtaisesti, kuinka aikaa varatessa edetään.

Hyvis-logo


TULOSTA SIVU TULOSTA SIVU