ELOKUVATEATTERI KANGASTUS
Kunnantalon Kangasniemi-sali,
Otto Mannisen tie 2
Muutokset mahdollisia, seuratkaa Kunnallislehden ilmoittelua ja  www.kangasniemi.fi –tapahtumat sivuja

liput 8 € ,   3D –elokuvissa 10 €

 

pe 24.3. klo 19
la 25.3. klo 17
su 26.3. klo 15
S, liput 8 €
kesto 1 h 18 min
SAATTOKEIKKA
Lajityyppi: Komedia, draama, kotimainen
Ohjaaja: Samuli Valkama
Pääosissa: Heikki Nousiainen, Noah Kin, Mikko Nousiainen, Saga Sarkola
Vanha ja kiukkuinen Veikko tapaa sattumalta rappukäytävässä 17-vuotiaan Kamalin, joka on Helsingissä syntynyt maahanmuuttajataustainen poika. Veikko haluaa juhannukseksi mökille, Kamal isänsä luokse Nairobiin. Veikko luulee Kamalia täysi-ikäiseksi ja lupaa maksaa hänelle hyvin autokyydistä mökille. Yhteinen matka alkaa heti. Kamalilla on mukana rahat ja passi Nairobin matkaa varten, mutta ensin Veikko on vietävä mökille. Matkan alussa toisiaan kyräilevät Kamal ja Veikko tutustuvat vähitellen ja huomaavat yllättäviä yhtäläisyyksiä toisissaan. Kamal päätyy selvittämään Veikon ja hänen poikansa välirikkoa. Kamal joutuu lopuksi pohtimaan myös omaa perhettään ja päättämään, haluaako hän sittenkään lähteä pois Suomesta.Konkarinäyttelijä Heikki Nousiaisen ja räppäri Noah Kinin tähdittämä lämminhenkinen draamakomedia SAATTOKEIKKA elokuvateattereissa 10.3.
https://www.finnkino.fi/Event/302110 

pe 31.3. klo 18 ENSI-ILTA
la 1.4. klo 16
la 8.4. klo 15 ,
7/4, liput 8 €
kesto 1 h 30 min
SMURFFIT: KADONNUT KYLÄ
Lajityyppi: Komedia, seikkailu, perhe-elokuva, animaatio
Ohjaaja: Kelly Asbury
Suomeksi puhuttu normaaliversio (2D). Tässä kokonaan animoidussa täysin uudenlaisessa smurffiseikkailussa salaperäinen kartta johdattaa Smurffiinan ja hänen parhaat ystävänsä Välkyn, Tohelon ja Pattismurffin kilpajuoksuun taianomaisia otuksia vilisevän Kielletyn metsän halki löytääkseen kadonneen kylän ennen ilkeää Velhoa. Toiminnan ja vaaran täyteinen matka johdattaa smurffinelikon smurffihistorian suurimman salaisuuden jäljille!
http://www.finnkino.fi/Event/302129/ 

 la 1.4. klo 18
la 8.4. klo 17
K12/9, liput 8 €
kesto 1 h 51 min
MOONLIGHT
Lajityyppi: Draama ,
Ohjaaja: Barry Jenkins
Pääosissa: Naomie Harris, Andre Holland, Mahershala Ali, Janelle Monae, Ashton Sanders, Trevante Rhodes, Jharrel Jerome 
Moonlight on ajaton kertomus ja itsensä löytämisestä. Elokuva kertoo herkästä nuoresta miehestä, joka yrittää löytää oman paikkansa maailmassa levottomalla asuinalueella Miamissa. Elokuva pureutuu elinvoimaisesti amerikkalaiseen nykyelämään ja puntaroi voimakkaan henkilökohtaisella otteella identiteettiä, perhettä, ystävyyttä ja rakkautta. Moonlight kuvaa koskettavalla tavalla niitä hetkiä, ihmisiä ja tuntemattomia voimia, jotka muovaavat elämäämme ja tekevät meistä sellaisia kuin olemme. Moonlight on vuoden palkituimpia elokuvia. Se on palkittu mm. kolmella Oscarilla (paras elokuva, sovitettu käsikirjoitus, miessivuosa), Critic’s Choice Awardeilla (mm. paras ensemble), Gotham Awardeilla (mm. paras elokuva) ja Golden Globella (paras elokuva/draama). Lisäksi mm. The New York Times on valinnut Moonlightin vuoden parhaaksi elokuvaksi.
http://www.finnkino.fi/Event/302088/

la 15.4. klo 15
su 16.4. klo 15
ma 17.4. klo 15
THE BOSS BABY 

la 15.4. klo 17
su 16.4. klo 17
ma 17.4. klo 17
FAST AND FURIOUS 8


ELOKUVIEN LIPUNMYYNTI ALKAA n. 30 MIN.   ENNEN NÄYTÖKSEN ALKUA.
ELOKUVIEN IKÄRAJAT: kaikille sallittu, K7, K12, K16 ja K18. Täysi-ikäisen (18 v.) seurassa pääsee elokuvaa katsomaan kolme vuotta nuorempikin katsoja.

Muutokset mahdollisia, puh. 040 5964692

ELOKUVATEATTERIN LAHJAKORTTEJA SAATAVANA LIPUNMYYNNISTÄ SEKÄ KUNNANTALON INFOSTA !

 

 

 


TULOSTA SIVU TULOSTA SIVU