ELOKUVATEATTERI KANGASTUS
Kunnantalon Kangasniemi-sali,
Otto Mannisen tie 2
Muutokset mahdollisia, seuratkaa Kunnallislehden ilmoittelua ja  www.kangasniemi.fi –tapahtumat sivuja

liput 8 € ,   3D –elokuvissa 10 €

su 19.2. klo 16
la 25.2. klo 16.30
su 26.2. klo 16.30
ma 27.2. klo 14
K7/4, / liput 10 €,
kesto 1 h 45 min
LEGO BATMAN ELOKUVA, 3D
Lajityyppi: Komedia, seikkailu, perhe-elokuva, animaatio,
Ohjaaja: Chris McKay
Suomeksi puhuttu 3D-versio.
Supersuositun Lego® elokuvan päätähdeksi itsensä nimennyt viittasankari – Lego Batman – saa oman seikkailunsa valkokankaille. Muutoksen tuulet puhaltavat Gothamissa, ja jos Batman haluaa pelastaa kaupungin Jokerin vihamieliseltä hyökkäykseltä, täytyy hänen unohtaa yksinäisen suden roolinsa ja opetella työskentelemään yhdessä muiden kanssa – ja ehkä ottamaan välillä vähän rennommin.
http://www.finnkino.fi/Event/302090/

la 25.2. klo 19
su 26.2. klo 19
la 4.3. klo 17.30
su 5.3. klo 17.30
S, liput 8 €
kesto 2 h 8 min
LA LA LAND
Lajityyppi: Komedia, draama, romantiikka, musikaali
Ohjaaja: Damien Chazelle
Pääosissa: Emma Stone, Ryan Gosling, Rosemarie DeWitt,
J.K. Simmons, John Legend, Finn Wittrock
Here is for the fools who dream. La La Land -elokuva kertoo aloittelevan näyttelijän Mian (Emma Stone) ja omistautuneen jazz-muusikon Sebastianin (Ryan Gosling) tarinan. He ponnistelevat unelmiensa eteen kaupungissa, joka tunnetusti tuhoaa toiveet ja särkee sydämet. Nykyhetken Los Angelesin päivittäisestä elämästä kertova alkuperäismusikaali tutustuttaa unelmien tavoittelun iloihin ja suruihin. Oscar-®ehdokas Damien Chazellen (Whiplash) käsikirjoittama ja ohjaama La La Land on rakkaudenosoitus enkelten kaupungille ja Hollywood-musikaaleille.
http://www.finnkino.fi/Event/301969/

La 4.3. klo 15
su 5.3. klo 15
K7/4, liput 10 €
kesto 1 h 54 min
VAIANA, 3D
Lajityyppi: Perhe-elokuva, animaatio, 3D
Ohjaaja: Ron Clements, John Musker
Suomeksi puhuttu 3D-versio.
Walt Disney Animation Studiosin elokuva Vaiana on mukaansatempaava animaatio, joka kertoo seikkailunhaluisesta nuoresta tytöstä, joka lähtee uhkarohkealle matkalle pelastaakseen kansansa. Matkansa aikana Vaiana tapaa aikanaan niin mahtavan puolijumalan nimeltä Maui, joka opastaa mestarisuunnistajaksi haluavaa Vaianaa. Toiminnantäyteisellä seikkailullaan he seilaavat halki vellovan valtameren kohdaten hirmuisia hirviöitä ja tukalia tilanteita. Matkan varrella Vaiana tulee täyttäneeksi esi-isiensä tehtävän ja löytää jotain, mitä on aina etsinyt: oman itsensä.Ohjaajina kuuluisa kaksikko Ron Clements ja John Musker (Pieni merenneito, Aladdin, Prinsessa ja sammakko).
http://www.finnkino.fi/Event/302077/

pe 10.3. klo 19
la 11.3. klo 19
K12, liput 8 €
kesto 1 h 55 min
TOM OF FINLAND
Lajityyppi: Draama, elämäkerta
Ohjaaja: Dome Karukoski Pääosissa: Pekka Strang, Lauri Tilkanen, Jessica Grabowsky
Tom of Finland -elokuva on kaunis ja kiehtova kuvaus suomalaisen taiteilijan Touko Laaksosen (Pekka Strang) matkasta kansainväliseen menestykseen. Elokuvassa Touko palaa jatkosodasta kotiin synkkään ja moralistiseen Suomeen, jossa homoseksuaalisuus on laitonta. Itseään ja ystäviään huvittaakseen hän alkaa piirtää lihaksikkaita, vapaita, estottomia ja ylpeitä homomiehiä. Piirrokset ovat Suomessa vaarallisia, joten Touko kätkee ne jopa sisareltaan Kaijalta (Jessica Grabowsky) siitä huolimatta, että sisarukset ovat hyvin läheisiä. Mainostoimistossa työskentelevä Touko rakastuu tanssija Veli Mäkiseen (Lauri Tilkanen), mutta joutuu salaamaan rakkaussuhteensa. Veli vannottaa Toukoa etsimään työlleen yleisön ja näin piirrokset kuljettavat Toukon Berliinin kautta Los Angelesiin, jossa hän saa ystäviensä avulla arvostusta taiteelleen. Tom of Finland -taiteilijanimellä signeeratut teokset saavat suuren suosion ja synnyttävät kansanliikkeen. Tom of Finland on eeppinen kertomus miehestä nimeltä Touko Laaksonen ja taiteilijasta nimeltä Tom of Finland. Elokuva on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa vuonna 2017.
http://www.finnkino.fi/Event/301982/

Tulossa: Neljä elementtiä – maa, tuli, vesi ja ilma 

ELOKUVIEN LIPUNMYYNTI ALKAA n. 30 MIN.   ENNEN NÄYTÖKSEN ALKUA.
ELOKUVIEN IKÄRAJAT: kaikille sallittu, K7, K12, K16 ja K18. Täysi-ikäisen (18 v.) seurassa pääsee elokuvaa katsomaan kolme vuotta nuorempikin katsoja.

Muutokset mahdollisia, puh. 040 5964692

ELOKUVATEATTERIN LAHJAKORTTEJA SAATAVANA LIPUNMYYNNISTÄ SEKÄ KUNNANTALON INFOSTA !

 

 

 


TULOSTA SIVU TULOSTA SIVU