Kangasniemen kunnan kiinteistöveroprojekti 2016 – 2020, Rakennuskannan inventointi 2016

Kangasniemellä toteutetaan vuosina 2016 – 2020 kiinteistöveroprojekti. Projektin tarkoituksena on inventoida kunnan alueella oleva rakennuskanta sekä ajantasaistaa rekisteritietoja.

Projekti käynnistetään lähettämällä kiinteistötietojen ilmoituslomakkeet kiinteistöjen omistajille. Omistajille on varattu vastausaikaa noin kaksi viikkoa. Kirjeessä on mukana palautuskuori, jossa postimaksu on maksettu.

Kiinteistöveroprojektin mittaukset aloitetaan viikolla 27/2016. Mittaukset toteutetaan kartan osoittamalla alueella pohjoisesta etelään, alkaen Marjamäen alueesta ja päättyen Ukoniemi – Sikosaari – Lapinsaloon. Mittaustoiminta rajoittuu kiinteistöillä ulkoalueisiin, eikä mittausryhmä suorita toimenpiteitä sisällä rakennuksissa.

Tiedotteen liitteenä oleva ilmoituslomake on ladattavissa sähköisesti tai haettavissa myös paperiversiona kunnan teknisestä toimistosta.

Projektiorganisaatio

Projektin parissa on 1.6.2016 aloittanut kaksi projektityöntekijää. Heidän vastuulla on esitietolomakkeiden lähetys ja käsittely sekä varsinainen mittaustoiminta. Projektintyöntekijöinä vuonna 2016 toimii Juho Tarikka ja Antti Koponen.

Hyvää yhteistyötä toivottaen

Mikko Manninen
puh. 040 776 9136
mikko.manninen@kangasniemi.fi

Ilmoituslomake

Inventointialue 2016

 


TULOSTA SIVU TULOSTA SIVU