Varaudu välittämiseen – Puulan Kangasniemellä!

Kangasniemi on eteläsavolainen kunta puhtaan erämaajärven Puulan rannalla. Kunnassa asuu noin 5700 ihmistä vakituisesti. Lisäksi vapaa-ajanasukkaat nauttivat Kangasniemen kylistä ja rannoista kesäisin. Puulan rantamilla, noin 3700 vapaa-ajanasunnossa, elää joukko ihmisiä vapaa-aikaansa – osa ympäri vuoden, osa palaa muuttolintujen mukana.

Kangasniemi rakentuu vireästä kuntakeskuksesta ja aktiivisista kyläyhteisöistä. Jokainen kylä on erilainen ja jokaisella on omanlaisensa viehätysvoima.

Kangasniemellä on puhdas luonto ja sen ympärillä moneen suuntaan ulottuva vesistö. Harrastus- ja virkistysmahdollisuudet ovat laajat. Eteläsavolainen maasto on vaihtelevaa, polveilevaa, sokkeloista ja täynnä historiaa. Se tarjoaa kaikille ympäristön mieleenpainuviin elämyksiin: retkeilyyn, pyöräilyyn, uintiin, veneilyyn, melontaan.. Puula on myös kalastajan paratiisi.

Turvallinen keidas puhtaan erämaajärven rannalla. Paikka, jossa peruspalvelut ovat lähellä. Kunta, jossa välitetään toisista. Miksi et kohentaisi elämäsi laatua? Välitä itsestäsi ja siirry Kangasniemelle Puulan puhtaaseen ilmapiiriin.

Puulan hengen voit tavoittaa myös videosarjasta ”Kahdeksan tarinaa Puulalta”.

kunnanjohtaja3
Johanna Luukkonen

kunnanjohtaja

facebook-icon