(Mainos isommksi TÄSTÄ)

Kangasniemi 150 vuotta juhlakisa 9.-10.9.2017

 

Kilpailusarja 9.9.

Kilpailu heitetään lauantaina 9.9.2017 klo 9.00 alkaen Kangasniemen frisbeegolfradalla (Hiihtäjäntie). Kilpailuun otetaan maksimissaan 60 kilpailijaa. Kilpailijat jaetaan 4 hengen ryhmiin ja ryhmille annetaan lähtöajat. Kilpailu pelataan golflähdöllä 1. väylältä. Lähtöajat ja ryhmät julkaistaan 4.9. Kilpailukeskus on Hiihtäjäntien päässä oleva hiihtomaja (hirsinen rakennus). Kilpailumaksu on kaikilta 9.9. kilpailuun osallistuvilta 20€. Hintaan sisältyy Innovan pelaajapaketti:
Innova Mystere kiekko (premium tason muovi)
Innova pyyhe
Innova lippis
Innova lyijykynä
Innova tuloskortti (useasti käytettävä)

Kilpailun kulku

Kilpailussa on käytössä 150 heittoa, joiden avulla tulee edetä mahdollisimman monta väylää. Kilpailussa lasketaan täydet väylät. Jos kilpailijalla jää joku väylä kesken, luetaanhänen tuloksekseen edellinen loppuun saakka pelattu väylä. Jos 150. heitto päättyi koriin, saa pelaaja tuloksekseen kyseisen väylän. Jos pelaajalla jää väylä kesken, tulee hänen suorittaa kilpailukeskuksen läheisyydessä olevalla CTP-väylällä niin monta heittoa kuin heittoja oli jäljellä ennen kesken jäänyttä väylää. Lähimpänä CTP-koria oleva heitto mitataan kiekon koria lähimpänä olevasta osasta korin jalan juureen. Tämä tulos lisätään lopulliseen tulokseen ja näin saadaan pelaajien paremmuus selville. Väyläkohtainen ja kokonaisheittomäärä kirjataan tuloskorttiin. Merkkaajaa vaihdetaan 5 väylän välein. Ryhmä kulkee yhtenäisenä, kunnes viimeinenkin pelaaja on pelannut 150 heittoa ja palauttaa tuloskorttinsa tämän jälkeen kilpailukeskukseen.

Muuten kilpailussa on voimassa normaalit PDGA:n säännöt. Tupakka- alkoholituotteiden nauttiminen kilpailun aikana (kilpailukeskukseen ilmoittautumisen ja tuloskortin palauttamisen välillä) on kielletty.

Sivukilpailuina on CTP-kisa (väylä 2) ja pisin draivi (väylä 17). Sivukilpailut ovat voimassa joka kerta, kun saavut uudestaan kyseiselle väylälle.

Palkinnot

1. 150€ lahjakortti, 2. 100€ lahjakortti, 3. 50€ lahjakortti
(kaikki lahjakortit ovat Innovastore nettikauppaan)
Sivukilpailuiden palkinnot ovat tuotepaketteja, sisältö ilmoitetaan myöhemmin.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen etukäteen sähköpostilla (nimi, osoite, puhelinnumero): jarno.laitinen@hotmail.com. Ilmoittautuminen päättyy 28.8.2017. Paikanpäällä ei oteta ilmoittautumisia vastaan. Kilpailusarjan osallistumismaksu tulee näkyä 1.9. mennessä. Osallistumimaksu suoritetaan tilille FI8751050620091721. Saaja: KaPa-51 ry, frisbeejaosto. Viestikenttään viesti: Kangasniemi 150, oma nimi

Harrastesarja 10.9.2017

Kilpailu heitetään sunnuntaina 10.9.2017 klo 8.00 alkaen Kangasniemen frisbeegolfradalla (Hiihtäjäntie). Radalle voi lähteä heittämään, kun on käynyt ilmoittautumassa kilpailukeskuksessa, maksanut osallistumismaksun ja väylä 1 on vapaa pelata. Viimeinen lähtöaika on klo 16.00. Kilpailukeskus on Hiihtäjäntien päässä oleva hiihtomaja (hirsinen rakennus). Kilpailumaksu on kaikilta 10.9. kilpailuun osallistuvilta 5€.

Kilpailun kulku kuten kilpasarjassa, mutta osallistumismaksu 5€ joka maksetaan käteisellä ennen lähtöä. CTP-väylänä toimii väylä 6.

Palkinnot

1. 40€ lahjakortti, 2. 30€ lahjakortti, 3. 15€ lahjakortti
(kaikki lahjakortit ovat Innovastore nettikauppaan).
Sivukilpailuissa palkintona tuotepaketit + bonuspalkintoja.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautua voi etukäteen sähköpostilla: jarno.laitinen@hotmail.com. Ennakkoilmoittautumisia otetaan vastaan 1.9.2017 saakka. Kilpailuun voit ilmoittautua paikanpäällä. Harrastesarjan osallistumismaksu suoritetaan käteisenä kilpailukeskukseen ennen lähtöä. Ennakkoilmoittautujat voivat halutessaan varata lähtöajan. Lähtöajat täytetään varausjärjestyksessä.

Lisätietoja (kilpailun TD)
Markus Brandt
040 586 1887
markus.brandt@kangasniemi.fi

tai

Jarno Laitinen
045 7871 7071
jarno.laitinen@hotmail.com


TULOSTA SIVU TULOSTA SIVU